Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Διόδια: Δεν πληρώνω - δεν πληρώνω


Με "αυτοκινητοπομπές" από διάφορα σημεία της επικράτειας θα συμμετάσχουν στις κινητοποιήσεις της ΔΕΘ οι κατά τόπους επιτροπές αγώνα κατά των διοδίων. Ξεκινώντας από τον σταθμό διοδίων του Ρίου και περνώντας από όλους τους σταθμούς διοδίων του άξονα Πάτρα - Αθήνα - Θεσσαλονίκη, το Σάββατο προγραμματίζουν να φτάσουν στη Θεσσαλονίκη για να συμμετάσχουν στην πορεία κατά του Μνημονίου και τα μέτρα της κυβέρνησης (6.30 Άγαλμα Βενιζέλου).

Σύμφωνα με ανακοίνωση του πανελλαδικού συντονιστικού "στη διαδρομή από τις διάφορες πόλεις προς τη Θεσσαλονίκη θα σχηματιστεί αυτοκινητοπομπή η οποία θα ανοίγει όλα τα διόδια που θα συναντά κατά μήκος των εθνικών οδών για να διέρχονται οι οδηγοί ελεύθερα. Τα αυτοκίνητα που θα ξεκινήσουν από Κορινθία, Αργολίδα και Αττική θα συγκεντρωθούν στις 09.00 στο σταθμό διοδίων των Αφιδνών Αττικής. Η αυτοκινητοπομπή θα κατευθυνθεί προς Θεσσαλονίκη περνώντας και ανοίγοντας όλους τους ενδιάμεσους σταθμούς διοδίων, ενώ έξω από τη Λάρισα (σταθμός Μακρυχωρίου) και τη Θεσσαλονίκη (σταθμός Μαλγάρων) θα συναντηθεί με τους κατοίκους και τις τοπικές επιτροπές που θα ενισχύσουν το κομβόι.

Καλούν δε όλα τα σωματεία, τις οργανωμένες συλλογικότητες, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες που θα μετακινηθούν προς τη Θεσσαλονίκη για την πορεία της ΔΕΘ να ενισχύσουν το αγωνιστικό κομβόι των κινημάτων.

Επίσης, η επιτροπή αγώνα κατοίκων και φορέων Λαμίας κατά των διοδίων καλεί όλους τους πολίτες και τις συλλογικότητες της περιοχής που θέλουν να συμμετάσχουν στην κινητοποίηση, το Σάββατο, στις 9.45 π.μ., σε προσυγκέντρωση στον χώρο μπροστά από την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας. Στις 11 π.μ. η αυτοκινητοπομπή θα ανοίξει τον σταθμό διοδίων Πελασγίας, όπου θα ενωθεί με τις υπόλοιπες επιτροπές αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...