Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Είναι… τρελοί εκεί στην Hyundai!

Η Hyundai, πέρα από την ανάπτυξη «πράσινων» κινητήρων αλλά και ενός υβριδικού συστήματος που σύντομα θα ρίξει στην αγορά, είναι έτοιμη να μπει στην υπερ-κατηγορία των +400 ίππων!
Θα παρουσιάσει λοιπόν ένα νέο V8 κινητήρα 5,0 λίτρων απόδοσης 429 ίππων! Ο νέος κινητήρας είναι μια εξέλιξη του 4,6 V8 που εφοδιάζει την sedan έκδοση του Genesis! Προορίζεται για την coupe έκδοση του Genesis και απευθύνεται κυρίως στην αμερικανική αγορά «χτυπώντας» εμπορικά το Mastang GT των 412 ίππων! Σημειώστε δε, πως ο κινητήρας θα συνδυάζεται με το νέο 8τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων!

Από εκεί και πέρα, αυτή την περίοδο στην Hyundai υπάρχει… οργασμός δημιουργικότητας με την εταιρεία να κορυφώνει το ευρωπαϊκό λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου SUV της, του ix35. Το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο και με τον «κομμένο και ραμμένο για την Ελληνική αγορά», 1.6 Turbo κινητήρα απόδοσης 140PS!
Παράλληλα οι μηχανικοί της Hyundai εξελίσσουν την πολυμορφική έκδοση του i30, και βεβαίως το νέο μεσαίο μοντέλο τους, το i40.
Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι, στην ηλεκτρονική, έντυπη και ραδιοφωνική έκδοση του «Car+Speed»…
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...