Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Νέα Jaguar C-X75 με 507 ίππους!

Η Jaguar αποκαλύπτει την… καρδιά του νέου εντυπωσιακού supercar, C-X75, με τους 507 ίππους και την τελική ταχύτητα των 322χλμ/ώρα .

Όταν η Jaguar ανακοίνωσε, τον περασμένο Μάιο, την έναρξη παραγωγής του νέου supercar C-X75, κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό, τις λεπτομέρειες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου.

Τελικά, η Jaguar αποκάλυψε στο βρετανικό περιοδικό Autocar, ότι το εντυπωσιακό C-X75, θα εφοδιάζεται με ένα πανίσχυρο υβριδικό σύνολο απόδοσης 507 ίππων, που θα επιτρέπει στο αυτοκίνητο να επιταχύνει από στάση, στα 100χλμ/ώρα, σε χρόνο μικρότερο των 3 δευτερολέπτων!

Βασική κινητήρια δύναμη, είναι ένας νέος τετρακύλινδρος Turbo βενζινοκινητήρας, μόλις 1,6 λίτρων, ικανός να αποδώσει τα μέγιστα έως και τις 10.000 σ.α.λ., «συνεπικουρούμενος» από δύο ηλεκτροκινητήρες, τοποθετημένους, στο εμπρός και το πίσω τμήμα, αντίστοιχα.

Η συνολική απόδοση, όπως προαναφέραμε, εκτοξεύεται στους 507 ίππους και η τελική ταχύτητα ανέρχεται στα 322χλμ/ώρα. Η Jaguar επιβεβαιώνει, επισήμως και το συλλεκτικό χαρακτήρα του νέου supercar, καθώς θα παράξει μόλις 250 αυτοκίνητα για λιγοστούς, εκλεκτούς και... σίγουρα καθόλου ταπεινούς πελάτες.

Το κόστος κτήσης ενός C-X75, θα κυμαίνεται από 781.000 έως και πάνω από 1.000.000 ευρώ, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τη φορολογία της εκάστοτε αγοράς.
autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...