Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2013

«Μην γράφεις τη ζωή…»: Η πρωτότυπη δράση της ΕΑΕΕ για την Πρόληψη Τροχαίων Ατυχημάτων

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρωτότυπη δράση της Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος (ΕΑΕΕ) για την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων. 


Για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες, κάθε Παρασκευή και Σάββατο φορτηγά οδικής βοήθειας, που μετέφεραν τρακαρισμένα οχήματα κυκλοφορούσαν σε πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας κατά τις νυχτερινές ώρες, προσελκύοντας την προσοχή πεζών, οδηγών κι επιβατών. Τα φορτηγά ήταν ντυμένα με πανό, με ευδιάκριτο το μήνυμα: «Ήπιε, οδήγησε, σκοτώθηκε. Εσύ, τί θα κάνεις;».


Ταυτόχρονα, στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες των ίδιων περιοχών με στόχο την ενημέρωση για τις ολέθριες επιπτώσεις που μπορεί να έχει η οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, τοποθετήθηκαν πάνω από 30.000 πρωτότυπα ενημερωτικά φυλλάδια που προσομοιάζουν με κλήση, με το σύνθημα «Μη γράφεις τη ζωή…».

Η δράση της ΕΑΕΕ έχει αποσπάσει βραβείο δημιουργικότητας στο θεσμό ERMIS AWARDS.

Χορηγοί της πρωτοβουλίας της ΕΑΕΕ ήταν οι εταιρείες Interamerican και Υδρόγειος, ενώ υποστηρικτές οι ΑΤΕ Ασφαλιστική, Ατλαντική Ένωση, ERGO, Ευρωπαϊκή Πίστη, Groupama Φοίνιξ, NP Insurance και Συνεταιριστική.

Τα οχήματα βοήθειας παρείχαν οι εταιρείες Europ Assistance, Interamerican, Interpartner Assistance, Mapfre Assistance και Mondial Assistance.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...