Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Το Opel Adam τώρα και crossover!

Να και μία φορά που η έκδοση παραγωγής δεν διαφέρει και τόσο από το πρωτότυπο.


Ο λόγος για το Opel Adam Rocks, φωτογραφίες του οποίου κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο πριν την πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Ένα χρόνο δηλαδή μετά την εμφάνιση του στην ίδια Έκθεση, ως Rocks Concept. Όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, είναι αρκετά ψηλότερο από το απλό Adam (κατά 18mm), πατάει πάνω σε ανασχεδιασμένους τροχούς 17 η 18 ιντσών, έχει ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες και πλαστικά προστατευτικά απ’ άκρη σ’ άκρη. Οι τιμές του θα ανακοινωθούν μέσα στο καλοκαίρι.


Θα εφοδιάζεται με τους γνωστούς από το απλό Adam ατμοσφαιρικούς 4κύλινδρους βενζινοκινητήρες 1.2 lt απόδοσης 70 PS και 1.4 lt και απόδοσης 87 και 100 PS. Θα είναι όμως και το πρώτο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, που θα «φορέσει»τον νέο 3κύλινδρο υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης, χωρητικότητας 1.0 lt και απόδοσης 90 και 115 PS.

Θα εφοδιάζεται με τους γνωστούς από το απλό Adam ατμοσφαιρικούς 4κύλινδρους βενζινοκινητήρες 1.2 lt απόδοσης 70 PS και 1.4 lt και απόδοσης 87 και 100 PS. Θα είναι όμως και το πρώτο μοντέλο της γερμανικής εταιρείας, που θα «φορέσει»τον νέο 3κύλινδρο υπέρ-τροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης, χωρητικότητας 1.0 lt και απόδοσης 90 και 115 PS. O τελευταίος συνδυάζεται με το νέο 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και εμφανίζει μεικτή κατανάλωση 4,3 lt/100 km

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...