Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Η πρώτη επίσημη φωτογραφία του νέου Audi TT

Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα και νέα φωτογραφία-teaser του επερχόμενου TT που θα παρουσιαστεί επίσημα στη Γενεύη, την ερχόμενη Τρίτη.

 Προγραμματισμένο να κάνει την επίσημη πρεμιέρα του την προσεχή εβδομάδα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Γενεύη, το νέο Audi TT στην τελευταία φωτογραφία-teaser που δόθηκε στη δημοσιότητα είναι άμεσα αναγνωρίσιμο.


Πέρα όμως από τη déjà vu σιλουέτα του, μπορούμε να διακρίνουμε στο νέο Audi TT τον πιο επιθετικό σχεδιασμό της οροφής, καθώς και το τρίτο φώς των φρένων, σε LED, που καταλαμβάνει όλο το πλάτος στο «φρύδι» της τρίτης πόρτας. Επιπλέον, το νέο TT είναι εξοπλισμένο με έντονα προεξέχοντα «φρύδια» στα φτερά που πλαισιώνουν τις οικείες γραμμές του αυτοκινήτου.

Η Audi συνεχίζει να μην λέει πολλά σχετικά με το νέο TT, αλλά εκείνο που ήδη γνωρίζουμε από την αποκάλυψη του ταμπλό του στην CES στο Las Vegas είναι η ύπαρξη ενός 12,3ιντσου ψηφιακού καντράν, το φαλτσοκομμένο στο κάτω τεταρτημόριό του τιμόνι και οι αλουμινένιες διακοσμήσεις. Άλλα στοιχεία του είναι το ανάγλυφο, δύο επιπέδων ταμπλό, η ανασχεδιασμένη κεντρική κονσόλα και οι κυκλικοί αεραγωγοί με ενσωματωμένο το κουμπί ρύθμισης.

Η γερμανική φίρμα τηρεί σιγή ιχθύος σχετικά με τις τεχνικές προδιαγραφές του νέου Audi TT, αλλά γνωρίζουμε ότι το αυτοκίνητο θα στηρίζεται πάνω στη διαμορφώσιμη πλατφόρμα του ομίλου, την MQB, και ότι θα διατίθεται με μια ευρεία γκάμα κινητήρων βενζίνης και ντίζελ.

Επίσημα στοιχεία δεν υπάρχουν ούτε γι’ αυτή, πάντως πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι ανάμεσα στις επιλογές θα περιλαμβάνονται ο 1.8 TFSI με τα 180 PS και ο ίδιας οικογενείας δίλιτρος με 220 και 300 PS.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...