Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Πρεμιέρα για το τρίθυρο Opel Astra

Opel Astra H GTC FaceliftImage via Wikipedia

Ο σχεδιασμός του νέου GTC όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, εκφράζει το δυναμικό και σπορ χαρακτήρα του αυτοκίνητου. Το εμπρός τμήμα, με το χαμηλωμένο προφυλακτήρα, τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και τα φώτα ημέρας LED, προσδίδουν επιθετικό ύφος, η γραμμή που ξεκινά από τις χειρολαβές των θυρών και κατευθύνεται προς το πίσω μέρος τονίζει τα μυώδη φτερά και το σχήμα της οροφής με την εντυπωσιακή πτέρυγα στο πάνω τμήμα του παρμπρίζ, ολοκληρώνουν την ελκυστική εικόνα του αυτοκινήτου.
Αν και δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία για τις διαστάσεις του GTC, το μήκος του θα φθάνει τα 4.46 μέτρα, με το πλάτος να παραμένει ίδιο με αυτό της πεντάθυρης έκδοσης και το ύψος να είναι ελαφρώς χαμηλότερο. Στο Παρίσι θα παρουσιαστεί με ένα τούρμπο κινητήρα 2,0 λίτρων , ο οποίος συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 σχέσεων και σύστημα start&stop, χωρίς όμως να είναι γνωστή η ισχύς του. Από την γκάμα δεν θα λείπουν οι υπερτροφοδοτούμενοι 1,4 και 1,6 λίτρου, απόδοσης 140 και 180 ίππων.
Ορισμένες εκδόσεις θα εφοδιάζονται ακόμα και με μπλοκέ διαφορικό, δίνοντας το κάτι παραπάνω όσον αφορά την οδηγική απόλαυση, ενώ στον εξοπλισμό περιλαμβάνεται και η ρυθμιζόμενη ανάρτηση FlexRide. Αναλυτικότερες πληροφορίες θα έχουμε στις αρχές Οκτωβρίου, όταν και θα παρουσιαστεί επίσημα.
Λουκάς Παπαλάμπρος monopoli.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...