Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Συμφωνία Fiat-Συγγελίδη για τη Lancia

Lancia Delta to be marketed in the USA as the ...Image via Wikipedia
Σε συμφωνία με τον Όμιλο Συγγελίδη κατέληξε η Fiat Group Automobiles για την εισαγωγή και διανομή, από τον πρώτο, των οχημάτων κι ανταλλακτικών της Lancia στην Ελλάδα.
Παράλληλα, η Fiat ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας με τον Όμιλο Συγγελίδη για την εισαγωγή και διανομή οχημάτων και ανταλλακτικών της Jeep. Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: 

Η Fiat Group Automobiles SpA, στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας με την Chrysler Group σε διάφορους τομείς, συμπεριλαμβανομένης της ενοποίησης των δικτύων Chrysler και Lancia στην Ευρώπη, αποφάσισε να αναθέσει την εκπροσώπηση των προϊόντων Lancia και Jeep στην Ελληνική αγορά.

Προκειμένου να διατηρήσει την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση για την Chrysler Group, η Fiat Group Automobiles SpA ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον Όμιλο Συγγελίδη, ούτως ώστε ο τελευταίος να συνεχίσει την επιτυχή εισαγωγή και διανομή των οχημάτων και ανταλλακτικών Jeep στην Ελλάδα. Ο Όμιλος Συγγελίδη, θα εξακολουθήσει να είναι ο εισαγωγέας και διανομέας στην Ελλάδα των ανταλλακτικών Chrysler και Dodge και να διατηρεί δίκτυο τεχνικής εξυπηρέτησης για τα αυτοκίνητα Chrysler και Dodge. 

Επίσης, σε συνέχεια της από 21-5-2010 ανακοίνωσης για τη διαδικασία της ενοποίησης των πωλήσεων της Fiat Group Automobiles SpA και της Chrysler Group, η Fiat Group Automobiles SpA ανέθεσε στον Όμιλο Συγγελίδη την εισαγωγή και διανομή στην Ελλάδα των οχημάτων και ανταλλακτικών Lancia. Από την 1η Ιουνίου 2011, ο Όμιλος Συγγελίδη έχει την ευθύνη οργάνωσης στην Ελλάδα δικτύου διανομέων της Lancia.

Η Fiat Group Automobiles Hellas θα συνεχίσει την επιτυχή της παρουσία στην Ελληνική Αγορά ως ο επίσημος εισαγωγέας των οχημάτων Fiat, Alfa Romeo, Abarth και Fiat Professional. Η Fiat Group Automobiles και ο Όμιλος Συγγελίδη, διερευνούν τις δυνατότητες της περαιτέρω συνεργασίας τους, προκειμένου να αξιοποιήσουν όλες τις ευκαιρίες μιας τέτοιας ισχυρής συμμαχίας και να μεγιστοποιήσουν την επιτυχία της διευρυμένης προϊοντικής γκάμας του Fiat Group.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...