Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2011

Έρχεται το Chevrolet Aveo RS

Chevrolet Aveo RS concept photographed at the ...Image via WikipediaΤο νέο σπορ μοντέλο θα διαθέτει κινητήρα 140 ίππων
Με σπορτίφ στοιχεία στην εμφάνιση και ισχυρό κινητήρα τούρμπο 1,4 λίτρων με 140 ίππων, η νεανική έκδοση RS του νέου Aveo ετοιμάζεται για το 2012, βασισμένη στο ομώνυμο πρωτότυπο που παρουσίασε η Chevrolet πριν από αρκετό καιρό στην έκθεση αυτοκινήτου του Ντιτρόιτ. Το πρωτότυπο Aveo RS συγκέντρωσε για λογαριασμό της Chevrolet το αυξημένο ενδιαφέρον των επισκεπτών της έκθεσης του Ντιτρόιτ πέρυσι, όπου και παρουσιάστηκε με την ονομασία Sonic προλογίζοντας τη νέα γενιά του Aveo.
Πλέον στη Chevrolet φαίνεται πως επεξεργάζονται σχέδια προκειμένου να βάλουν στην παραγωγή μια σπορτίφ έκδοση του νέου μικρού τους μοντέλου, η οποία θα είναι βασισμένη σχεδόν εξ ολοκλήρου στο εν λόγω πρωτότυπο. Τα βασικά στοιχεία του Aveo RS που αναμένεται να περάσουν και στην παραγωγή θα είναι τα σπορτίφ χαρακτηριστικά στην εμφάνιση (π.χ μεγάλες ζάντες αλουμινίου, μαρσπιέ περιμετρικά του αμαξώματος, κεντρικά τοποθετημένη εξάτμιση) αλλά και ο πολύ ενδιαφέρων κινητήρας που χρησιμοποιούσε το πρωτότυπο.
Πρόκειται για μοτέρ 1,4 λίτρων με υπερτροφοδότηση και ονομαστική ισχύ 140 ίππων ενώ η ροπή θα φτάνει τα 200 Nm. Αν και ακόμη δεν ανακοινώνεται επίσημα, το νέο μικρό Chevrolet στην έκδοση RS εκτιμάται πως θα έχει σπορτίφ ρυθμίσεις και στον ευαίσθητο τομέα της ανάρτησης.
Η παρουσίαση του μοντέλου σε μορφή παραγωγής αλλά και το λανσάρισμά του σε παγκόσμια βάση προσδιορίζεται χρονικά να πραγματοποιηθεί μέσα στο 2012.  
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...