Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Πουλάνε όσο όσο τις Cayenne, τις Bentley, τα Hummer και τις Rolls Royce

2009 Porsche Cayenne photographed in Washingto...Image via WikipediaΣτην Ελλάδα της κρίσης, το να έχεις ένα ακριβό αυτοκίνητο είναι μια πολυτέλεια που δύσκολα μπορεί κανείς να αντέξει, ακόμα κι αν μερικά χρόνια πριν ήταν σύμβολο κοινωνικής καταξίωσης. Γι' αυτό ιδιοκτήτες και αντιπρόσωποι πουλάνε όσο-όσο Porsche Cayenne, Jaguar, Hummer, Lexus, Mazerati και άλλα πανάκριβα αυτοκίνητα.
Μια μικρή έρευνα του iefimerida.gr σε γνωστά sites που δημοσιεύουν αγγελίες αυτοκινήτων, καινούριων και μεταχειρισμένων, αρκούσε για να δείξει το πασιφανές: Η τσέπη του Έλληνα δεν αντέχει πλέον ακριβά αυτοκίνητα, όσο ευκατάστατος κι αν είναι. Οι ιδιοκτήτες πουλάνε όσο όσο τα πανάκριβα μοντέλα στις μάντρες και τις εταιρείες που με τη σειρά τους τα βγάζουν στο σφυρί σε σχετικά χαμηλές τιμές.
Παρόμοια, λόγω του αυξημένου κόστους συντήρησης, οι επιχειρήσεις επιστρέφουν τα ακριβά «εταιρικά» αυτοκίνητα που έδιναν στα μεγαλοστελέχη τους, που πλέον πρέπει να βολευτούν με πιο φτηνά και γήινα οχήματα για τις μετακινήσεις τους.

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...