Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Honda: Παρουσίαση του ηλεκτρικού αυτοκινήτου EV-STER

Tokyo Motor Show 2011 : HONDA EV-STER
Image by 246-You via Flickr
Παγκόσμια πρεμιέρα της επόμενης γενιάς των μικρών ηλεκτρικών αυτοκινήτων πραγματοποίησε η Honda Motor στο Tokyo Motor Show, παρουσιάζοντας το πρωτότυπο EV-STER.

Tokyo Motor Show 2011 : HONDA EV-STER
Image by 246-You via Flickr
«Διαθέτοντας ένα δυναμικό και καινοτόμο σχεδιαστικό στυλ σε συνδυασμό με εξαιρετικές περιβαλλοντικές επιδόσεις, το EV-STER είναι ένα ηλεκτρικό πισωκίνητο διθέσιο σπορ αυτοκίνητο, που δίνει μία πρώτη γεύση της σπορ ηλεκτροκίνησης», αναφέρει η Honda σε ανακοίνωσή της.

Tokyo Motor Show 2011 : HONDA EV-STER
Image by 246-You via Flickr
Η χρήση ελαφρών υλικών όπως είναι τα ανθρακονήματα έχουν δώσει τη δυνατότητα μείωσης του συνολικού βάρους του οχήματος, στοιχείο που συμβάλει ουσιαστικά στις υψηλές επιδόσεις αλλά και στην αυξημένη αυτονομία, που αγγίζει τα 160 χιλιόμετρα περίπου.

 Το τιμόνι του EV-STER που έχει αντικατασταθεί από δύο μοχλούς συμβάλλει περαιτέρω στη χαρά της σπορ οδήγησης. Επιπλέον, το EV-STER επιτρέπει στον οδηγό να ρυθμίζει την απόδοση του κινητήρα αλλά και την ανάρτηση συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην απόλυτη οδηγική απόλαυση.

Στο εσωτερικό του, ο πίνακας οργάνων εκτός από τις βασικές πληροφορίες δίνει τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης στο ηχοσύστημα, στο σύστημα πλοήγησης καθώς επίσης και εύκολη πρόσβαση στο internet.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...