Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Το αυτοκίνητο της Fiat που φτιάχνει ΚΑΙ καφέ!

Είναι το νέο Fiat 500L και υπόσχεται ότι μπορεί να σας προσφέρει μία από τις αγαπημένες σας απολαύσεις, έναν φρεσκοφτιαγμένο καφέ εσπρέσσο!


Το νέο 500αράκι της ιταλικής εταιρείας, που παρουσιάστηκε την προηγούμενη εβδομάδα στο Τορίνο, διαθέτει kit της Lavazza για την παρασκευή του αγαπημένου ροφήματος, που περιλαμβάνει ακόμη και… δοχείο ζάχαρης, «pod dispenser» για τον καφέ, καθώς και… κουτάλι για το ανακάτεμά του. Και κάπως έτσι, σας επιτρέπει να φτιάχνετε μόνοι σας, όπου κι αν είστε, τον αγαπημένο σας εσπρέσσο στο αυτοκίνητό σας, για να σας τονώσει στη διάρκεια ενός ταξιδιού ακόμη κι αν αυτό είναι μέχρι το… γραφείο σας!

Είναι το πρώτο αυτοκίνητο στον κόσμο που έρχεται με σχετικό «εξοπλισμό», όσο για τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του θα είναι διαθέσιμο σε τρίθυρη ή πεντάθυρη έκδοση με 16βάλβιδο κινητήρα 1,6 λίτρων, ενώ θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στη χρονιά. Φυσικά, η Fiat σας συνιστά την προσοχή, ώστε η παρασκευή του καφέ να μην αποσπά το ενδιαφέρον σας από την οδήγηση, σε κάθε περίπτωση, όμως, η νέα πρότασή της υπόσχεται να σας «φτιάξει» τον καφέ που επιθυμείτε, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε στη «μέση του πουθενά» για ένα μαγαζί που θα φροντίσει για τις δόσεις της καφεΐνης που χρειάζεστε συχνά κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Πολύ καλή ιδέα από τη Fiat που μας αρέσει πολύ, όπως βέβαια και το «γλυκύτατο» 500L. Γιατί, όπως και να το κάνουμε, ένας καλός εσπρέσσο, είναι… ιταλική υπόθεση.
Πηγή: Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...