Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Καλλιστεία σε δύο ρόδες

A motorcycleImage via WikipediaΣε αυτά τα καλλιστεία δεν θα παρελάσουν καλλίγραμμες κοπέλες, ούτε γυμνασμένοι άντρες, αλλά μικρές και μεγαλύτερες…κυρίες με δύο ρόδες. Πρόκειται για τα καλλιστεία μοτοσικλέτας, που διοργανώνει στις 30 Οκτωβρίου, η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Αλεξανδρούπολης Έβρου.

Ο πρόεδρος της Λέσχης, Δημήτρης Αλεξούδης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πρόκειται για την πρώτη διοργάνωση και ανάλογα μοτοκαλλιστεία γίνονται σε πανελλήνιο επίπεδο.

Στόχος είναι η προσέκλυση των φίλων της μοτοσικλέτας, νεαρών ή μεγαλύτερων, μια και θα βραβευθούν με δώρα η πιο όμορφη «φτιαγμένη» πάπια και οι μηχανές αντίκες (κάτω της χρονολογίας 1980). Επίσης, θα βραβευθεί η πιο όμορφη βέσπα.

Θα κληρωθεί ένα δίπλωμα μοτοσικλέτας και θα δοθούν αυτοσχέδια κύπελλα φτιαγμένα από ανταλλακτικά και διάφορα άλλα δώρα, προσφορά τοπικών καταστημάτων. Οι νικητές θα φωτογραφηθούν σε γνωστό μοτοπεριοδικό.

Η διοργάνωση απευθύνεται και σε γυναίκες, καθώς, όπως είπε ο κ. Αλεξούδης, πολλοί εκπρόσωποι του ωραίου φύλου όχι μόνο οδηγούν μηχανή, αλλά τρέχουν και σε αγώνες.

Τα καλλιστεία θα γίνουν στο νέο εντευκτήριο της Λέσχης Μοτοσικλετιστών (ξενώνες γηπέδου Φώτη Κοσμά- στροφή Εγνατία) και δεν θα λείψει και το φουφού πάρτι με σουβλάκι και λουκάνικο.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...