Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2011

Η κρίση αυξάνει τον αριθμό των ανασφάλιστων αυτοκινήτων

Η οικονομική κρίση αυξάνει τον αριθμό των ... ανασφάλιστων αυτοκινίήτων! Στη διάρκεια του 2011 υπολογίζεται ότι τουλάχιστον το 15% του στόλου των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στους ελληνικούς δρόμους - συνυπολογιζομένων και των δημοσίων οχημάτων - είναι πλέον ανασφάλιστα και δεν αποκλείεται τον επόμενο χρόνο, το 2012 που αναμένεται επιδείνωση των εισοδημάτων ασφαλισμένων, το ποσοτό αυτό θα αυξηθεί.

Σ΄αυτό το πλαίσιο η Interamerican προχώρησε στην παροχή φθηνότερων τιμολογίων ασφαλιστικής κάλυψης των αυτοκινήτων δημιοιυργώντας σύστημα απευθείας πωλήσεων, χωρίς την μεσολάβηση ασφαλιστικών πρακτόρων.

Και μάλιστα ήδη το 35%- 40% των ασφαλίσμέων οχημάτων στην Interamerican προέρχεται από το σύστηματων απευθείας πωλήσεων. Ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Γ. Κώτσαλος ερωτηθείς σχετικά είπε πως η συγκεκριμένη «αγορά χωρά και άλλους» και πρόσθεσε ότι «οι περισσότερες εταιρείες που θέλουν να επιβιώσουν θα μπουν στον χώρο των απευθείας πωλήσεων, όπου φυσικά θα αυξηθεί ο ανταγωνισμός και στο επίπεδο των τιμών».

H ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...