Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Το Veloster που σε αιχμαλωτίζει

Το εντυπωσιακό κουπέ της Hyundai σε σαγηνεύει ακόμη και στην κανονική έκδοση. Πόσο μάλιστα όταν το έχουν επιμεληθεί σε εμφάνιση και επιδόσεις οι άνθρωποι της ARK Performance…Ο βελτιωτικός οίκος της ARK Performance ανέλαβε την αισθητική και μηχανική αναβάθμιση του κουπέ της Hyundai και το αποτέλεσμα, όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες είναι άκρως εντυπωσιακό.

Πιο συγκεκριμένα, τοποθέτησε ένα customized body kit που μετατρέπει το μοντέλο σε… «αγρίμι» έτοιμο να χιμίξει στο δρόμο, ενώ στην καμπίνα μικρές πινελιές (σε τιμόνι, όργανα, κάθισμα, λεβιέ, ηχοσύστημα, χειρολαβές κτλ.) συνάδουν με τον αγωνιστικό χαρακτήρα του μοντέλου.

Φυσικά, οι μηχανικοί της ARK Performance δεν έμειναν στην εμφάνιση, αλλά προχώρησαν και στη ριζική μηχανική βελτίωση του μοντέλου.

Ενδεικτικά, πρόσθεσαν τούρμπο στον ατμοσφαιρικό κινητήρα των 140 ίππων και η απόδοση έφτασε στους 210 ίππους, τοποθέτησαν νέο σύστημα εισαγωγής και εξαγωγής, αντιστρεπτικές δοκούς, πιο δυνατό σύστημα φρένων και πιο σκληρές αναρτήσεις. Έτσι, το μοντέλο έχει αποκτήσει ένα πιο αγωνιστικό χαρακτήρα από τον ήδη υπάρχοντα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...