Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

2ο Patras Motor Show : Η μηχανοκίνητη γιορτή της Πάτρας

Ο παλμός του μηχανοκίνητου αθλητισμού χτύπησε το Σαββατοκύριακο 1 & 2 Σεπτεμβρίου στο κέντρο της Πάτρας, όπου η ΦΙΛΜΠΑ υπό την... Αιγίδα του Δήμου Πατρέων διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία το 2ο Patras Motor Show.

του Γιάννη Κοντολάτη

Το Patras Motor Show (PMS) είναι μία έκθεση μηχανοκίνητων οχημάτων την οποία η ΦΙΛΜΠΑ κατάφερε να μετατρέψει σε μία μεγάλη γιορτή, προσελκύοντας το ενδιαφέρον περισσότερων από 25.000 θεατών ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.

Οι πύλες του Μόλου της Αγίου Νικολάου άνοιξαν το Σάββατο το απόγευμα και το κοινό που βρέθηκε στο κέντρο της Πάτρας είχε την ευκαιρία να θαυμάσει από κοντά περισσότερα από 320 αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, αλλά και πολλές αιθέριες και σέξι υπάρξεις να παίρνουν ΄΄καυτές΄΄ πόζες δίπλα και πάνω στα αυτοκίνητα και τις μοτοσυκλέτες!

Φέτος το Patras Motor Show είχε και επίσημα Πανελλήνιο χαρακτήρα, συγκεντρώνοντας εκτός από αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες ιδιωτών, οργανωμένα clubs αυτοκινήτων και μοτοσικλετών, αγωνιστικά αυτοκίνητα, drift cars, αντίκες, φόρμουλες, ιδιοκατασκευές, φορτηγά, τετρακίνητα οχήματα, τηλεκατευθυνόμενα μοντέλα, ιστορικά αγωνιστικά και αυτοκίνητα αντιπροσωπειών.

Για δύο μέρες ο Μόλος της Αγίου Νικολάου ξεχείλισε από τα χιλιάδες αγριεμένα άλογα με τους ήχους των μοτέρ και τα σκασίματα των εξατμίσεων να είναι τόσο δυνατοί που οι ηχητικές εγκαταστάσεις της εκδήλωσης αδυνατούσαν να τους καλύψουν, παρά τα πολλά db της μουσικής που έβγαζαν καθ΄όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Τα πολλά παράλληλα show έδιναν κάθε λίγο νέο παλμό στην εκδήλωση, με τραγούδι από την Γιούλη Ασημακοπούλου, χορούς, db drag contest και επιδείξεις νέων μοντέλων αυτοκινήτων και μηχανών. Εντυπωσιακότερο όλων το γυναικείο car wash όπου πραγματικά δεν άφησε κανένα ασυγκίνητο με την Eλένη Μαντζουράνη ( ή αλλιώς το κορίτσι του Θέμου ) να προσέφερε ένα καυτό Car Wash και Dance Show και μαζί με την παρτενέρ της να καταφέρνουν να τραβήξουν για λίγο τα αντρικά βλέμματα από τα αυτοκίνητα! Η εκδήλωση έκλεισε την Κυριακή του βράδυ με την βράβευση των καλύτερων οχημάτων ανά κατηγορία.

Μετά την επιτυχία της διοργάνωσης του 2ου Patras Motor Show, η πάντα πρωτοποριακή ΦΙΛΜΠΑ βάζει πλώρη για το PMS του 2013, με την ελπίδα να καθιερωθεί σαν Πανελλήνια Έκθεση συγκεντρώνοντας κάθε χρόνο όλους τους φίλους του μηχανοκίνητου σε μία διαφορετική – μοναδική γιορτή στην πόλη της Πάτρας.













Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...