Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Γιαπωνέζικη αδρεναλίνη

Την ανανεωμένη έκδοση του κορυφαίου 370Z Coupe και Roadster, καθώς το βελτιωμένο Juke Nismo, θα παρουσιάσει, μεταξύ άλλων, η Nissan, στο Σαλόνι του Παρισιού.

Με ανανεωμένη εξωτερική σχεδίαση, νέες επιλογές χρωμάτων και με τον επανασχεδιασμό των τροχών, το μοντέλο 370Z Coupe και Roadster, θα δείξει τη νέα, πιο αθλητική του εμφάνιση, στο Σαλόνι του Παρισιού. Επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά τη φήμη του ως ένα από τα πιο συναρπαστικά σπορ μοντέλα της κατηγορίας του, το ανανεωμένο 370Z διαθέτει μια σειρά από βελτιώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου εμπρός προφυλακτήρα που ενσωματώνει φώτα ημέρας, τεχνολογίας LED, όπως προκύπτει –από την όχι και τόσο αποκαλυπτική- 
πρώτη εικόνα του. Την νέα εποχή για τα αυτοκίνητα επιδόσεων της Nissan, σηματοδοτεί και η έλευση των εκδόσεων Nismo στο Σαλόνι του Παρισιού. Με σχεδιασμό και ανάπτυξη από τον αγωνιστικό οίκο της Nissan στην Ιαπωνία, η γκάμα των εξαιρετικά προηγμένων μοντέλων αγωνιστικών επιδόσεων, εκπροσωπείται επάξια από το νέο Juke Nismo. Τροφοδοτούμενο από μια τροποποιημένη έκδοση του γνωστού 1,6 λίτρων υπερτροφοδοτούμενου βενζινοκινητήρα, άμεσου ψεκασμού, που κινεί την έκδοση DIG-T, το Juke Nismo διαθέτει ένα μοναδικό αεροδυναμικό στυλ, καθώς και ενισχυμένο σασί, προσφέροντας στον οδηγό του την πιο συναρπαστική εμπειρία οδήγησης.
Autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...