Παρασκευή, 5 Οκτωβρίου 2012

Avis Flex: Η ευέλικτη λύση ενοικίασης αυτοκινήτου για εταιρείες και ιδιώτες από 5,90 ευρώ την ημέρα

Η Avis πρωτοπορεί για ακόμα μια φορά και προσφέρει ποιοτικές λύσεις για ευέλικτη και οικονομική ενοικίαση αυτοκινήτου σε εταιρείες και ιδιώτες με τιμές που ξεκινούν από 5,90 ευρώ την ημέρα.
Αξιοποιώντας τις καλύτερες επιλογές από τον στόλο μεταχειρισμένων αυτοκινήτων που διαθέτει, η Avis, μέσα από το πρωτοποριακό πρόγραμμα Avis Flex, προσφέρει τη δυνατότητα ενοικίασης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων χωρίς μακροχρόνια δέσμευση.
Μέσα από τη μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων που εντάσσονται  στο πρόγραμμα Avis Flex, μπορείτε να επιλέξετε ευέλικτα το όχημα που εξυπηρετεί καλύτερα τις ανάγκες σας για διάστημα περισσότερο από 1 μήνα, με την προοπτική παράτασης της μίσθωσης για 1 χρόνο.
Οι ιδιαίτερα ελκυστικές τιμές του προγράμματος Avis Flex σας δίνουν τη δυνατότητα να φέρετε την ενοικίαση αυτοκινήτου στα μέτρα σας χωρίς πολύπλοκα συμβόλαια και κρυφά κόστη, ενώ συγχρόνως απολαμβάνετε σημαντικά προνόμια, όπως μεταξύ άλλων:
  • Μικτή ασφάλεια
  • Τέλη κυκλοφορίας
  • 24ωρη οδική βοήθεια
  • Συντήρηση αυτοκινήτου
  • Αντικατάσταση αυτοκινήτου σε 48 ώρες
  • 1600 χιλιόμετρα το μήνα
Το πρόγραμμα Avis Flex αποτελεί τη χρυσή τομή για όσες εταιρείες αναζητούν λύσεις ορισμένου χρόνου για τις επαγγελματικές μετακινήσεις των στελεχών τους για έκτακτες ανάγκες ή για να υποστηρίξουν ανάπτυξη συγκεκριμένων δραστηριοτήτων.
Παράλληλα, με το Avis Flex όσοι ιδιώτες επιθυμούν να καλύψουν τρέχουσες ανάγκες μετακίνησης μέσα στην οικογένεια ή να ανταποκριθούν σε  προσωρινές υποχρεώσεις έχουν τη δυνατότητα να βρουν μια λύση χωρίς μακροπρόθεσμες οικονομικές επιβαρύνσεις. 
Avis Flex, τώρα η ενοικίαση αυτοκινήτου προσαρμόζεται στα μέτρα σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...