Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο διαγωνισμός “Ζορίστηκες;” της Suzuki στο Facebook

Ο νικητής Θεολόγος Γαβαλάς παρέλαβε το όχημά του από τον έμπορο της Suzuki Hellas σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έκθεση Παπαβραμίδης Α.Ε. στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Με  την παραλαβή του μεγάλου δώρου  του διαγωνισμού “Ζορίστηκες;”  από τον νικητή Θεολόγο Γαβαλά ολοκληρώθηκε η προωθητική ενέργεια της Suzuki Hellas στο Facebook. Ο τυχερός νικητής θα έχει στη διάθεσή του για 6 μήνες το νέο Suzuki Swift 1.3L Diesel, ενώ διατηρεί την επιλογή να το αποκτήσει στη συνέχεια σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή. Παράλληλα, στο διαγωνισμό ξεχώρισαν και άλλοι 10 νικητές που κέρδισαν συλλεκτικά δώρα Suzuki.

Οι fans λάμβαναν μέρος στο διαγωνισμό μέσα από εφαρμογή που φιλοξενήθηκε στο facebook fanpage της Suzuki Hellas, ενώ όσοι από τους συμμετέχοντες επέλεγαν να επισκεφθούν μια έκθεση του δικτύου ή πραγματοποιούσαν Test Drive, επιβραβεύονταν από το μηχανισμό του διαγωνισμού με επιππλέον συμμετοχές στην κλήρωση. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετοχές στο διαγωνισμό ξεπέρασαν τις 2.500  ενώ οι  Fans της Suzuki αυξήθηκαν κατά 15.000 στην περίοδο που έτρεχε το “Ζορίστηκες;”.

Ο νικητής Θεολόγος Γαβαλάς, που έκανε Test Drive στην Παπαβραμίδης ΑΕ στην Πυλαία Θεσσαλονίκης, παρέλαβε το όχημά του σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην έκθεση μετά τη λήξη του διαγωνισμού.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...