Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Η Κοsmocar ανέλαβε να εξυπηρετήσει τους πελάτες της Παζαρόπουλος

Την παράδοση αυτοκινήτων στους πελάτες της Σ. Κ. Παζαρόπουλος Α.Ε., που βρέθηκε σε δύσκολη θέση ως προς την εκπλήρωση των υποχρεώσεών της, ανέλαβε να διασφαλίσει η Kosmocar Α.Ε..
Όπως τονίζει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της, «με μοναδικό της μέλημα το καταναλωτικό κοινό, τους εργαζόμενους στο συγκεκριμένο έμπορο καθώς και τη διασφάλιση της φήμης των αυτοκινήτων που εκπροσωπεί, παρενέβη για να εξασφαλίσει τη μη διατάραξη της αξιοπιστίας των σημάτων Volkswagen & Audi».
Η λήψη της απόφασης αυτής έγινε ταυτόχρονα με την εξασφάλιση ρητής δέσμευσης του συγκεκριμένου εμπόρου για την τήρηση του αυστηρού πλαισίου συνεργασίας και των υποχρεώσεών του, σημειώνει η Kosmocar.
Υπενθυμίζεται ότι η Παζαρόπουλος εξέδωσε την 1η Απριλίου την εξής ανακοίνωση:
«Η εταιρεία μας αναγνωρίζει την άμεση συμπαράσταση και επίδειξη κοινωνικής ευθύνης της Kosmocar A.E. στην καθυστέρηση που δημιουργήθηκε εκ μέρους μας στην παράδοση αυτοκινήτων στους πελάτες της Παζαροπουλος Α.Ε.
Οποιαδήποτε άλλη ανακοίνωση της Παζαροπουλος Α.Ε. δεν είχε σκοπό να προσβάλει τη φήμη και τη συνεπή πορεία της Kosmocar A.E., την ιστορία της οποίας στον χώρο του αυτοκινήτου τιμά και σέβεται.
Διαβεβαιώνουμε ότι θα τιμήσουμε τη συνεργασία αυτή και θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των πελατών μας.»

Reblog this post [with Zemanta]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...