Τετάρτη, 17 Αυγούστου 2011

Η ναυαρχίδα της γενιάς των Prius

Toyota Prius Hybrid (HSD), Miami, Florida. Hyb...Image via WikipediaΜε την κωδική ονομασία Plug-in Hybrid
Η Toyota θα παρουσιάσει την έκδοση παραγωγής του Prius Plug-in Hybrid Electric Vehicle (PHEV) στις 15 Σεπτεμβρίου, στη διεθνή έκδοση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το νέο Prius Plug-in Hybrid που θα παρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη, διαθέτει νέες και μικρότερες σε μέγεθος μπαταρίες ιόντων-λιθίου, οι οποίες μπορούν να προσφέρουν ηλεκτρική ενέργεια με περισσότερη διάρκεια. Αξίζει να σημειωθεί πως οι εκπομπές ρύπων διοξειδίου του άνθρακα του συνεργαζόμενου βενζινοκινητήρα ανέρχονται πλέον σε μόλις 49 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο, έχοντας μειωθεί στο μισό σε σχέση με τη βασική έκδοση του Prius. Mαζί με το Prius Plug-in Hybrid παρουσιάζεται φυσικά και η τελευταία εξέλιξη του συστήματος Hybrid Synergy Drive (HSD).

Το Prius Plug-in θα είναι πλέον η ναυαρχίδα της γενιάς Prius range κι επιπλέον θα είναι κατάφορτο με νέες, οικολογικού χαρακτήρα τεχνολογίες. Το 2012 η Toyota θα διαθέτει στη γκάμα της τέσσερα υβριδικά μοντέλα παραγωγής: To Prius, το παραγόμενο στη Μεγάλη Βρετανία Αuris, το νέο επταθέσιο Prius+ και το νέο Yaris.

Πηγή: 4troxoi.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...