Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

4η ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ECONOMIC DRIVING

AutoGAS & Natural GAS 2013  22-24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, M.E.C. ΠΑΙΑΝΙΑΣ
Η αυτοκίνηση συναντά την οικονομία και το συμφέρον του καταναλωτή


Από την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου και για τρεις ημέρες, ανοίγει τις πύλες της για το κοινό η 4η ECONOMIC DRIVING AutoGAS & Natural GAS Expo 2013 στο MEC Παιανίας.

Η διοργάνωση θα προσφέρει στους επισκέπτες όλες τις λύσεις της αγοράς, για την δραστική μείωση του κόστους κατανάλωσης καυσίμου και την οικονομικότερη και πραγματικά συμφέρουσα μετακίνηση, μέσω της χρήσης διπλού καυσίμου που μπορεί να εφαρμοστεί σχεδόν σε όλα τα οχήματα.

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η έκθεση αναμένεται να συγκεντρώσει χιλιάδες επισκέπτες, τόσο ιδιώτες και επαγγελματίες αυτοκινητιστές όσο και επαγγελματίες των κλάδων καυσίμων, επισκευής και συντήρησης αυτοκινήτων, που θα γνωρίσουν τις διαθέσιμες υβριδικές τεχνολογίες.

Επιπλέον το κοινό, θα έχει την ευκαιρία μέσα από ένα πλήθος παράλληλων συνεδριακών ενοτήτων, παρουσιάσεων, test drive και άλλων εκδηλώσεων, να γνωρίσει σε βάθος τα οφέλη του υγραερίου, του φυσικού αερίου και άλλων τεχνολογιών σε οικονομικό, περιβαλλοντολογικό και χρηστικό επίπεδο.

Η διοργάνωση πραγματοποιείται στο MEC Παιανίας, ένα από τα πιο σύγχρονα εκθεσιακά κέντρα της Αττικής. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό και παρέχονται δωρεάν χώροι parking 25.000 τ.μ. για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.autogasexpo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...