Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Έχεις Volkswagen; Δες ποιο μοντέλο ανακαλείται άμεσα για έλεγχο

Η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή σε συνεργασία με την εταιρεία Kosmocar, εξέδωσαν ανακοίνωση προκειμένου να εντοπιστούν περισσότεροι από 2895 οδηγοί και ακολουθήσουν τις οδηγίες...

Συγκεκριμένα, η Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοίνωσε ότι η εταιρεία KOSMOCARA.E, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου και τη Διεύθυνση Τεχνολογίας Οχημάτων, εκτελεί πρόγραμμα ελέγχου αυτοκινήτων VWTiguan.


Η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά σε 2.895 οχήματα που παρήχθησαν από 04.10.2007 έως 31.10.2008, στα οποία ενδέχεται ο σωλήνας υποπίεσης να γλιστρήσει από τη σύνδεση στην πολλαπλή εισαγωγής και να επηρεάσει την υποβοήθηση πέδησης.

Μέχρι στιγμής έχουν αναφερθεί στην Ελλάδα μεμονωμένες αντίστοιχες περιπτώσεις.
"Ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία ενημέρωσης των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων, μέσω συστημένης επιστολής, ώστε να προσέλθουν στους κατά τόπους Εξουσιοδοτημένους Συνεργάτες ServiceVolkswagen της εταιρείας KOSMOCARA.E.για να γίνουν οι απαραίτητες διορθωτικές ενέργειες, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι Καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την «24ωρη Γραμμή επικοινωνίας Volkswagen» στο τηλέφωνο 210 9981100" αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

fpress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...