Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Αποκλειστική έκθεση για τον κλάδο των Ταξί και των Ειδικών Μεταφορών

Η αποκλειστική έκθεση για τον κλάδο των Ταξί και των Ειδικών Μεταφορών είναι και πάλι εδώ!


Η 3η Έκθεση TAXI SHOW 2014, θα πραγματοποιηθεί στις 7 – 8 Μαρτίου 2014, στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου, μονοπωλώντας για ακόμα μια φορά το ενδιαφέρον ενός κλάδου που αριθμεί περισσότερους από 40.000 άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους επαγγελματίες.



Η διοργάνωση επανέρχεται ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των αυτοκινητιστών και επαγγελματιών του κλάδου για ενημέρωση και ανάπτυξη των δραστηριοτήτων τους. Οι τεχνολογικές εξελίξεις και καινοτομίες σε κάθε επίπεδο του επαγγελματικού χώρου, είναι ραγδαίες και οι ανάγκες για την χρήση κάθε εργαλείου που θα βοηθήσει τους επαγγελματίες να ανταπεξέλθουν στον ανταγωνισμό και τις απαιτήσεις της αγοράς, καθώς και να αυξήσουν το μεταφορικό έργο, είναι μεγαλύτερες από ποτέ. Τις λύσεις για την κάλυψη αυτών ακριβώς των αναγκών θα προσφέρει στο κοινό η διοργάνωση.


Η είσοδος στην έκθεση είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες, που θα εξυπηρετούνται και από το ελεύθερο parking, του εκθεσιακού κέντρου.

Η 3η TAXI SHOW 2014 αποτελεί την μοναδική θεσμική έκθεση και εμπορική συνάντηση του κλάδου των Ταξί και των Ειδικών Μεταφορών, που θα λειτουργήσει ως μοχλός ανάπτυξης και θα συμβάλει στη βελτίωση και τον εκσυγχρονισμό του κλάδου.

Για αναλυτικότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της έκθεσης: www.taxishow.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...