Σάββατο 1 Μαρτίου 2014

Η χρυσή μοτοσικλέτα του 1 εκατομμυρίου

Μία χρυσή μοτοσικλέτα, αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων, αναμένεται να αγγίξει το ρεκόρ της πιο ακριβής μοτοσικλέτας που θα έχει κατασκευαστεί έως σήμερα και της πρώτης που θα κοστίζει επταψήφιο νούμερο.

Η δημιουργία του Δανού Lauge Jensen πωλήθηκε πριν από λίγες ημέρες και πιστεύεται πως είναι η πιο ακριβή μοτοσικλέτα στον κόσμο.

Ο Lauge Jensen κατασκευάζει ο ίδιος της customized μοτοσικλέτες του και την τελευταία του δημιουργία την ονόμασε «Goldfinger».

Η χρυσή μοτοσικλέτα είναι κατασκευασμένη από χρυσό 24 καρατίων, ενώ διαθέτει και 250 μικρά διαμάντια, συνολικά 7 καρατίων, που τη διακοσμούν.

Η σέλα είναι επενδεδυμένη από δέρμα κροκοδείλου και τα 859 μέρη της μοτοσικλέτας είναι επιχρυσωμένα, το καθένα ξεχωριστά, με το χέρι.

Η μοτοσικλέτα παρουσιάστηκε στο κοινό σε ειδικά σόου στο Μονακό και στο Ντουμπάι, πριν κάποιος ιδιώτης την κάνει δική του, έναντι 850.000 δολαρίων.

Ο Uffe Lauge Jensen, ιδρυτής και αρχιμηχανικός της εταιρείας αρνήθηκε να σχολιάσει ποιος είναι ο αγοραστής ή από ποια χώρα προέρχεται. Προσέθεσε όμως ότι υπήρξαν αρκετοί αγοραστές για την Goldfinger, παρόλο την υψηλή τιμή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...