Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Αποκάλυψη για τη BMW X4!

To νέο γερμανικό SUV με την coupe σιλουέτα δεν παρουσιάστηκε στη Γενεύη αλλά στο... διαδίκτυο!

Οι Βαυαροί δημοσιοποίησαν τις επίσημες πληροφορίες του νέου τους μοντέλου, το οποίο επέλεξαν να μην αποκαλύψουν στην ελβετική πόλη όπου είναι στραμμένα τα βλέμματα των φίλων της αυτοκίνησης. Στο video η Χ4 εντοπίζεται εν δράσει, τόσο σε αστικό τοπίο, όσο και σε εκτός πόλης περιπλανήσεις.


Το μεσαίο coupe SUV της BMW (ή SAV όπως το αποκαλούν οι Γερμανοί) που έρχεται να γεμίσει τη γκάμα… “Χ” θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο του Σπάρτανμπουργκ, στη Νότια Καρολίνα των ΗΠΑ, και θα κυκλοφορήσει και στις δύο πλευρές του Ατλαντικού το δεύτερο εξάμηνο του 2014. Οι διαστάσεις του είναι ελαφρώς διαφοροποιημένες από το πρωτότυπο που είδαμε στη Σαγκάη, με το μήκος στα 4671 mm (δηλαδή μόλις 14 mm περισσότερα από την X3) και το ύψος στα 1624 mm. Ο χώρος αποσκευών έχει όγκο 500 lt, άκρως ικανοποιητικό για τις ανάγκες μίας οικογένειας.

Σχεδιαστικά, δεσπόζουν οι μεγάλοι αεραγωγοί στο πρόσθιο μέρος, με τα χαρακτηριστικά φωτιστικά σώματα ενώ πίσω αυτά είναι LED και σε σχήμα “L”. Γενικά, όπως και η «μεγάλη αδερφή», η X6, έτσι και η X4 έχει δυναμική, κουπέ εμφάνιση. Επιπλέον, ο οδηγός και οι επιβάτες κάθονται χαμηλότερα σε σχέση με την πιο… συμβατική Χ3. Η απόσταση από το έδαφος είναι μικρότερη κατά 36 mm, στοιχείο που κάνει πιο δυναμική τη συμπεριφορά του μοντέλου αλλά περιορίζει τις εκτός δρόμου δυνατότητες.

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...