Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Τα πάντα για το μικρό Jeep Renegade


 
Αναμφίβολα πρόκειται για μία από τις ατραξιόν της εκθέσεως της Γενεύης, αφού εκτός των άλλων, είναι το πρώτο Jeep μικρού κυβισμού, ενώ το πρώτο μοντέλο της μάρκας που θα κατασκευάζεται αποκλειστικά εκτός ΗΠΑ...

Πιο συγκεκριμένα το μικρό Jeep θα παράγεται στην Ιταλία και το εργοστάσιο του Μέλφι. Ωστόσο, θα είναι ένα «παγκόσμιο» όχημα καθώς θα πωλείται σε περισσότερες από 100 χώρες. Το Renegade που αποτελεί ένα από τα πρώτα τέκνα της νέας εποχής της Fiat Chrysler Automobiles θα προσφέρεται σε 16 διαφορετικούς συνδυασμούς, κινητήρα και συστήματος μετάδοσης, ανάμεσα στα οποία θα είναι και το αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων που συναντάμε και στο Cherokee.



Ανάλογα την αγορά στην οποία απευθύνεται, με τις επιλογές να αφορούν τέσσερις βενζινοκινητήρες MultiAir, δύο πετρελαιοκινητήρες MultiJet II, τον αποτελεσματικό E.torQ κινητήρα, επιλογής συστήματος start stop, δύο χειροκίνητα και ένα DDCT κιβώτιο καθώς και το εννιάρι που προαναφέραμε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχαμε δημοσιεύσει στα τέλη Φεβρουαρίου, οι κινητήρες για την Ευρώπη είναι ο 1.4 MultiAir turbo βενζίνης με 140 και 170 PS, ο πετρελαίου 1.6 MultiJet απόδοσης 115 PS και ο 2λιτρος Multijet II turbo diesel με 170 ίππους. Οι πωλήσεις του Renegade αναμένεται να αρχίσουν στην Ελλάδα τον Νοέμβριο.

Χαρακτηριστικό του Renegade είναι οι γνώριμες δυνατότητες της «οικογένειας» εκτός δρόμου, παρά το μέγεθος… πόλης. Σηματοδοτεί λοιπόν την είσοδο της μάρκας στην κατηγορία των μικρών SUV προσπαθώντας όμως να μη χάσει τη χάρη των «μεγαλύτερων αδερφών».

ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...