Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

Πανελλαδικός ξεσηκωμός για τα διόδια.

 Πανελλαδικός ξεσηκωμός για τα διόδια. Η Επιτροπή Αγώνα Κατοίκων , Πολιτών και Εργαζομένων "καλεί τα μέλη του κινήματος, φίλους και συναγωνιστές, να συμμετάσχουν στην πανελλαδική κινητοποίηση κατά των διοδίων, τη Κυριακή 6/2, απαντώντας με μαζικό τρόπο στη κυβερνητική αμηχανία που λοιδορεί το κίνημά μας, με το χαρακτηρισμό «τζαμπατζήδες». ...

Μετά από δεκαετίες εναλλασσόμενης διακυβέρνησης, ο εργαζόμενος πληθυσμός έχει πλήρως αντιληφθεί ότι όντως εργάζεται «τζάμπα», φορολογείται τζάμπα, πληρώνει τζάμπα, ενώ πολιτικό προσωπικό, εργολάβοι, τραπεζίτες εργάζονται με το αζημίωτο εναντίον της πλειοψηφίας της κοινωνίας.

Ιδιαίτερα το πολιτικό προσωπικό, που λοιδορεί, βουτηγμένο σε αλλεπάλληλα σκάνδαλα διαφθοράς, ανεξιχνίαστα όπως πάντα, έχουν καταλήξει να μεταφράζονται σε ένα δυσθεώρητο δημόσιο χρέος που καλούνται οι «τζαμπατζήδες» να πληρώσουν.

Καταγγέλλουμε τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ που αναφέρουν τις 9 μηνύσεις εναντίον συναγωνιστών της Β.Α. Αττικής από τη Νέα Οδό, ως μηνύσεις μη πληρωμής διοδίων, ενώ οι μηνύσεις αφορούν οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό. Η εταιρεία μετά τις μεγάλες κινητοποιήσεις χιλιάδων κατοίκων της ΒΑ Αττικής πέρυσι, στόχευσε συναγωνιστές, επιχειρώντας να τους εμφανίσει ως δολιοφθορείς, δυσφημιστές του «κύρους» της εταιρείας κλπ. Οτιδήποτε άλλο, εκτός από το βασικό, ότι δεν πληρώνουν διόδια.

Καταγγέλλουμε τη συνεχιζόμενη εκφοβιστική δράση της εισαγγελίας Λάρισας για τις κινητοποιήσεις του Ιούνη 2010, χωρίς κανένα αιτιολογικό και χωρίς καμιά καταγγελία.

Η επίθεση του κράτους ενάντια σε αγωνιστές του κινήματός μας θα βρει απάντηση σε όλο το μήκος των οδικών αξόνων στις 6 Φλεβάρη.

Συντασσόμαστε με τους αγώνες του εργαζόμενου πληθυσμού, όπως και των αγροτών, στους οποίους θα σταθούμε στο πλευρό τους όταν ανακοινώσουν συγκεκριμένη ημερομηνία ανοίγματος των διοδίων".
 
Διαβάστε εδώ τις προσυγκεντρώσεις, συγκεντρώσεις και ανοίγματα των διοδίων και που θα γίνουν:

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
Βόλος: Προσυγκέντρωση 2:20 στο δημαρχείο Βόλου. Άνοιγμα στο Μοσχοχώρι στις 3:00.
Λάρισα: Προσυγκέντρωση 2:00 στο πάρκινγκ λαϊκής της Τετάρτης. Άνοιγμα στο Μακρυχώρι στις 3:00.
Αθήνα: Προσυγκέντρωση 12:30 στο δαχτυλίδι Λ.Κηφισίας/Cosmote. Άνοιγμα στην Ατιική Οδό στις 1:30 και στις Αφίδνες στις 3:00.
Θεσσαλονίκη: Προσυγκέντρωση 12:00 Αγ. Βενιζέλου. Άνοιγμα Μαλγάρων στις 1:00.
Πάτρα: Προσυγκέντρωση 1:00 Νοσοκομείο Ρίου. Άνοιγμα Γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου στις 2:00.

ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ
Αττική Οδός, Κόμβος Ελευσίνας 1:30
Αττική Οδός, Λεωφ. Κύμης 1:30
Αττική Οδός, Κόμβος Κατεχάκη 1:30
Αττική Οδός, Είσοδος Μαρκόπουλου 3:00
ΠΑΘΕ, Διόδια Αφιδνών 3:00
ΠΑΘΕ, Διόδια Θήβας 3:00
ΠΑΘΕ, Διόδια Μώλου 3:00
ΠΑΘΕ, Διόδια Μοσχοχωρίου 3:00
ΠΑΘΕ, Διόδια Μακρυχωρίου 3:00
ΠΑΘΕ, Διόδια Πυργετού 3:00
ΠΑΘΕ, Διόδια Μαλγάρων 1:00
Εγνατία, Διόδια Πολύμυλου Κοζάνης 4:00
Γέφυρα Ριου - Αντιρρίου 2:00
Διόδια Ασέας 3:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...