Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Το απόλυτο παιχνίδι οδήγησης Gran Turismo®5 για PlayStation®3

Δίπλα στην εκπληκτική Mercedes SLS AMG αιχμαλωτίζουν τη φαντασία των gamers και όχι μόνο… 

Τις φετινές γιορτές μην παραλείψετε να επισκεφθείτε το Golden Hall και να ζήσετε την απόλυτη οδηγική εμπειρία με το πολυαναμενόμενο Gran Turismo®5 δίπλα στο «απόλυτο» αυτοκίνητο, τη Mercedes SLS AMG. Από τις 17 έως τις 30 Δεκεμβρίου 2010, οι οπαδοί της αυτοκίνησης έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βιώσουν μια ανεπανάληπτη οδηγική εμπειρία στην…πίστα του Golden Hall,  όπου τους περιμένει το νούμερο ένα παιχνίδι οδήγησης όλων των εποχών μαζί με το ανεπανάληπτο supercar της Mercedes SLS AMG, τοποθετημένο ζωντανά μπροστά στα μάτια τους…κατευθείαν από τις πίστες του παιχνιδιού. 
Όσοι πιστοί του μηχανοκίνητου αθλητισμού επισκεφθείτε το εμπορικό κέντρο, θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε το τελευταίο «στολίδι» της θρυλικής σειράς Gran Turismo®5 μέσα από το μοναδικό προσομοιωτή του Playstation®3 που έχει στηθεί για να εισάγει το κοινό στο μαγικό κόσμο του νέου παιχνιδιού με την πλέον προηγμένη κονσόλα! 
Το Gran Turismo®5 επιστρέφει με νέα χαρακτηριστικά, καινούρια αυτοκίνητα και μοναδικές εμπειρίες που θα σας ταξιδέψουν στις πιο γρήγορες ταχύτητες που θα βιώσετε ποτέ. Παράλληλα, η πανέμορφη Mercedes SLS AMG προσθέτει τη λάμψη της στο χώρο του ειδικά διαμορφωμένου stand και προσφέρει μία σπάνια ευκαιρία στους Έλληνες φίλους της να τη θαυμάσουν από κοντά, ολοκληρώνοντας το σκηνικό μιας αποκλειστικής εμπειρίας υψηλών ταχυτήτων! 
Στο Gran Turismo 5, απολαμβάνετε μερικές από τις πιο διάσημες αγωνιστικές πίστες, σε αφάνταστα ρεαλιστική απεικόνιση υψηλής ανάλυσης και μπορείτε να οδηγήσετε ορισμένα από τα πιο θρυλικά αυτοκίνητα στην ιστορία του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και κορυφαία σύγχρονα οχήματα, όπως η φινετσάτη SLS AMG. 
Μη  χάσετε την ευκαιρία λοιπόν φέτος να πιάσετε  στα χέρια σας  το τιμόνι του Gran Turismo®5 και να γεμίσετε το Golden Hall με τη μυρωδιά του «καμένου λάστιχου»! 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...