Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2012

Ν. Νικολόπουλος:"ΠΑΓΙΔΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ"

Οργή, αγανάκτηση και απογοήτευση, είναι μόνο μερικά από τα συναισθήματα που συνθέτουν την ψυχολογία χιλιάδων πολιτών στην Αχαΐα. Συγκεκριμένα, δεν περνά ημέρα πια χωρίς να συμβεί ένα ατύχημα ή και δυστύχημα κάποιες φορές στο τμήμα της Εθνικής Οδού Κορίνθου – Πατρών που διέρχεται από την Αχαΐα.

«Στα ατυχήματα, εκτός της κακής κατάστασης του δρόμου, μεγάλο ρόλο παίζει και η απουσία επαρκούς φωτισμού. Ανάλογη, ίσως και χειρότερη είναι η κατάσταση και στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου. Ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες, μεγάλη επικινδυνότητα παρουσιάζουν τα σημεία εισόδου – εξόδου στους παρόδιους οικισμούς, επίσης, λόγω ελλείψεων σε φωτισμό και διαγραμμίσεις», σημειώνει σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή προς τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων ο Βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Νίκος Νικολόπουλος.

Σύμφωνα με όλα τα παραπάνω ο Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της ΝΔ, ζήτησε αρχικά από τον κ. Βορίδη να απαντήσει άμεσα στο τι προτίθεται να πράξει για την βελτίωση της κατάστασης, ενώ στην συνέχεια και πιο συγκεκριμένα απαίτησε από τον υπουργό του ΛΑΟΣ να παρουσιάσει ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης, προκειμένου να λυθούν τα χρόνια προβλήματα στις εισόδους – εξόδους των κόμβων Γλαύκου (κόμβος προς ΒΙΠΕ, Βραχνέικα, Τσουκαλέικα, Γομοστό, Λάππα και Βουπράσιο) και γενικότερα σε όλες τις εισόδους και εξόδους των οικισμών που συμπεριλαμβάνονται στους πρώην Δήμους Δύμης, Λαρισσού και Μόβρης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...