Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Μεγάλη διάκριση για το νέο Fiat Panda

O μεγάλος νικητής της διαδικασίας ανάδειξης του Ελληνικού Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2012 ήταν το νέο Fiat Panda, στον θεσμό που διοργανώθηκε για 6η συνεχή χρονιά.

Στην εκδήλωση για την τελική φάση της ψηφοφορίας, που πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου, το Fiat Panda απέσπασε την πρώτη θέση με διαφορά 20 βαθμών από τον δεύτερο φιναλίστ, «κερδίζοντας» τους εκλέκτορες με τα ξεχωριστά προϊοντικά χαρακτηριστικά του, όπως ο συνδυασμός οικονομίας, οικολογίας και επιδόσεων με τους downsized κινητήρες βενζίνης 0,9 και 1,2 λίτρων και πετρελαίου 1,3 λίτρων, η ασύγκριτη πρακτικότητα και πολυχρηστικότητα του στην καθημερινή συμβίωση, αλλά και η υψηλή κατασκευαστική ποιότητά του.

Ο οικολογικός χαρακτήρας του νέου Panda είναι ένα από τα προϊοντικά σημεία-κλειδιά που εκτιμήθηκαν από τους εκλέκτορες του θεσμού.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Fiat Group Automobiles Hellas, κ. Paulo Carelli, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο:

«Το Panda είναι ένα αυθεντικό Fiat, που δημιουργήθηκε για να προσφέρει χρήσιμες και φιλικές προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο υπηρεσίες. Προσφέρει καινοτομία και υψηλά ποιοτικά στάνταρ, οικονομία και χαμηλές εκπομπές ρύπων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...