Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Κυκλοφοριακό χάος στο κέντρο της Αθήνας από τους σπασμένους σηματοδότες

Ο Τομεάρχης Υποδομών Μεταφορών και Περιβάλλοντος και Βουλευτής Ηρακλείου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Λευτέρης Αυγενάκης, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Οι ευθύνες για την ασφάλεια πεζών και οδηγών φαίνεται πως έχουν γίνει μπαλάκι ανάμεσα στο Υπουργείο Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, και των Περιφερειών. Ο αρμόδιος Υπουργός Μ. Βορίδης φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα απασχολημένος με τα δημοσιεύματα που τον φέρουν να αλλάζει πολιτική στέγη και δεν ασχολείται με τα θέματα του Υπουργείου του, ενώ η Περιφέρεια Αττικής βρίσκεται κυριολεκτικά σε χειμερία νάρκη.

Σχεδόν μία εβδομάδα μετά από τα σφοδρά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κέντρο της Αθήνας και ακόμα δεν έχουν αποκατασταθεί η ζημιές. Όλοι οι σηματοδότες στο κέντρο της πόλης είναι σπασμένοι, με αποτέλεσμα να δημιουργείται κυκλοφοριακό χάος, ενώ οι πεζοί στη κυριολεξία περπατούν μέσα από τα αυτοκίνητα. Οι ελάχιστοι τροχονόμοι αδυνατούν να ρυθμίσουν την κίνηση και μέχρι στιγμής, από τύχη δεν έχουν συμβεί ατυχήματα.

Αν συνυπολογίσουμε το γεγονός ότι σχεδόν καθημερινά υπάρχουν χαλασμένοι σηματοδότες και από κακή συντήρηση, αντιλαμβανόμαστε το κομφούζιο που επικρατεί στους δρόμους της πρωτεύουσας.» 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...