Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Μοντέλα και «μοντέλα» στο Σαλόνι της Γενεύης

Δεν νοείται Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου χωρίς όμορφες κοπέλες στα περίπτερα των εταιρειών. Αρκετές φορές μάλιστα αστράφτουν τα φλας της δημοσιότητας περισσότερο για τα γοητευτικά κορίτσια παρά για τα ίδια τα αυτοκίνητα! 

Το Σαλόνι της Γενεύης δεν αποτελεί βεβαίως εξαίρεση στον κανόνα. Απλά οι εμφανίσεις των κοριτσιών προσαρμόζονται στα ελβετικά στάνταρ, που απαιτούν διακριτική κομψότητα χωρίς ημίγυμνα συνολάκια ή έντονα μακιγιάζ.

Μεγάλο ρόλο παίζει πάντως και το προφίλ της αυτοκινητοβιομηχανίας, της οποίας το περίπτερο ομορφαίνουν οι εντυπωσιακές «μοντέλες». Μία κοπέλα στο περίπτερο της σπορ μάρκας Abarth με σήμα το θρυλικό σκορπιό θα ντυθεί σαφώς προκλητικότερα από τη συνάδελφό της στο χώρο της αριστοκρατικής -και φλεγματικής- Rolls-Royce.

Καμμία ερώτηση δεν έχει εξάλλου νόημα, εκτός -ίσως- από τον αριθμό του τηλεφώνου τους. Οι κοπέλες δεν γνωρίζουν τίποτα για τις προδιαγραφές των νέων μοντέλων και έχουν εντολή να παραπέμπουν στους ειδικούς, που υπάρχουν σε κάθε περίπτερο.

Ας κάνουμε λοιπόν μια βόλτα στο Σαλόνι της Γενεύης, για να δούμε ορισμένες από τις γοητευτικότερες παρουσίες της έκθεσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...