Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Επίσημη πρώτη εμφάνιση, για το νέο Suzuki SX4 (S-Cross-4) στην έκθεση της Γενεύης.


Έρχεται με δυναμική σχεδίαση, γνήσιο crossover χαρακτήρα, νέα γενιά τετρακίνησης και μεγαλύτερους χώρους.

• Εμφάνιση «γνήσιου» crossover
• Μεγαλύτεροι χώροι για επιβάτες και αποσκευές
• Κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου 1.600 κ. εκ.
• Νέα γενιά τετρακίνησης ALLGRIP 4WD
• Από τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων στην κατηγορία
• Η πρώτη διπλή ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή παγκοσμίως

Το νέο Suzuki SX4 παρουσιάστηκε επίσημα στην 83η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης. Το νέο μοντέλο παραγωγής, βασίζεται στο πρωτότυπο S-Cross που παρουσιάστηκε στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι το 2012. Η Suzuki αντιλαμβανόμενη τις σύγχρονες απαιτήσεις του αγοραστικού κοινού στην κατηγορία των crossover, επενδύει σε ένα νέο «γνήσιο» crossover, διατηρώντας  την ονομασία SX4, με το “S” να συμβολίζει τη Suzuki, το “X” την πρωτοπορία της εταιρείας στα crossover και το “4” την τεχνογνωσία της στην τετρακίνηση.

Το νέο SX4 ενσωματώνει τα πιο δυνατά χαρακτηριστικά της Suzuki, χρησιμοποιώντας στο έπακρο την εμπειρία της μάρκας στα compact αυτοκίνητα και υιοθετώντας στοιχεία από την πολύχρονη εξειδίκευσή της στα τετρακίνητα. Η εμφάνιση είναι δυναμική, όπως αρμόζει σε ένα crossover όχημα και συνδυάζεται με έξυπνες και πρακτικές λύσεις διαμόρφωσης του εσωτερικού. Οι χώροι συγκαταλέγονται στους κορυφαίους της κατηγορίας με το μεταξόνιο να είναι στα 2,6 μέτρα και τον χώρο αποσκευών στα 430 λίτρα.

Οι κινητήρες του  νέου SX4 είναι βενζίνης και πετρελαίου 1.600 κυβικών εκατοστών απόδοσης 120 ίππων και συνδυάζονται με χειροκίνητα κιβώτια 5 και 6 σχέσεων ή ένα 7άρι CVT με paddles στο τιμόνι. Παράλληλα το νέο μοντέλο αναμένεται να έχει από τις χαμηλότερες εκπομπές CO2 στην κατηγορία του. Νέας τεχνολογίας είναι και το σύστημα τετρακίνησης ALLGRIP, με τέσσερις λειτουργίες κατ’ επιλογήν του οδηγού, για ιδανική οδική συμπεριφορά και ασφάλεια σε κάθε είδος οδοστρώματος. Το νέο SX4 εξοπλίζεται επίσης με σύστημα Engine Auto Start Stop, ESP, επτά αερόσακους, καθώς και την πρώτη παγκοσμίως διπλή συρόμενη γυάλινη ηλιοροφή.

Η κατασκευή του νέου Suzuki SX4 θα γίνεται στο εργοστάσιο της Magyar Suzuki στην Ουγγαρία και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν από το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους.

 • Εμφάνιση «γνήσιου» crossover

Η σχεδιαστική ταυτότητα  του νέου SX4 χαρακτηρίζεται από το στιβαρό σπορτίφ σχήμα, τις καθαρές  γραμμές και την εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση.

 • Μεγαλύτεροι χώροι για επιβάτες και αποσκευές

To νέο μοντέλο εξυπηρετεί απόλυτα τη σύγχρονη οικογένεια προσφέροντάς κορυφαίους χώρους επιβατών καθώς και αποσκευών (430 λίτρα VDA).

• Νέα γενιά τετρακίνησης 4WD με τεχνολογία ALLGRIP

Το νέο σύστημα τετρακίνησης προσφέρει τέσσερις κατ’ επιλογήν λειτουργίες για καλύτερη απόδοση κάτω από κάθε είδους συνθήκες.

• Από τις χαμηλότερες εκπομπές ρύπων στην κατηγορία

Χάρη στον βελτιωμένο κινητήρα του, την εξαιρετική αεροδυναμική απόδοση και τα εξελιγμένα υλικά  κατασκευής αμαξώματος που προσφέρουν χαμηλότερο βάρος, το νέο SX4 έχει αξιοσημείωτα χαμηλές εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα (CO2) για την κατηγορία του.

• Η πρώτη διπλή ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή παγκοσμίως

Το νέο SX4 εξοπλίζεται  με μια συρόμενη διπλή γυάλινη  πανοραμική ηλιοροφή –την πρώτη που κατασκευάζεται- προσφέροντας μια από τις μεγαλύτερες ανοιγόμενες επιφάνειες στην κατηγορία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...