Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Ανακαλούνται 679 Peugeot 208 στην Ελλάδα

Στην ανάκληση Peugeot 208 προχωρά η εταιρεία ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., γενική αντιπροσωπεία της γαλλικής φίρμας στην Ελλάδα, σε συνεργασία µε.. τη ∆ιεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου και τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή.

Η ανάκληση αφορά συνολικά 679 οχήµατα, με αριθμούς πλαισίου από VF3 CC8HR0 CT050798 έως VF3 CCHMW0 DT001255, ενώ σημειώνεται ότι μόνο τα τα 613 έχουν διατεθεί σε πελάτες.

Η ανάκληση διενεργείται καθώς στα προς ανάκληση αυτοκίνητα υπάρχει πιθανότητα ανεπαρκούς ασφάλισης της ασφάλειας κατά την περιστροφή των παξιµαδιών των πληµνών των πίσω τροχών.

Αυτό θα µπορούσε να προκαλέσει τη χαλάρωση του κεντρικού παξιµαδιού του πίσω τροχού υπό ορισµένες συνθήκες (µετά από χτυπήµατα στον τροχό ή οδήγηση µε φθαρµένο ρουλεµάν), το οποίο, με τη σειρά θα οδηγούσε στην πρόκληση θορύβων κραδασμών ή και σηµαντικό "τζόγο" στην πλήµνη του τροχού.

Σημειώνεται ότι. μέχρι στιγμής δεν έχουν καταγραφεί περιπτώσεις ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Η ενηµέρωση των ιδιοκτητών των προς ανάκληση αυτοκινήτων έχει ήδη ξεκινήσει, µέσω συστηµένων επιστολών, µε απόδειξη παραλαβής από την ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. προκειμένου να προσέλθουν στον εξουσιοδοτηµένο επισκευαστή της επιλογής τους, για να πραγματοποιηθεί η προβλεπόµενη επισκευή.

Σημειώνεται ότι στα αυτοκίνητα που δεν έχουν ακόµη πωληθεί, η παραπάνω επέµβαση γίνεται στις εγκαταστάσεις προετοιµασίας νέων αυτοκινήτων της ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ή του επίσηµου εικτύου της, πριν από την παράδοσή τους στους πελάτες.

Όσοι καταναλωτές επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορούν να επικοινωνήσουν ήσουν µε την εταιρεία ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 5761101.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...