Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Suzuki: Τα καλύτερα, τώρα πιο προσιτά


• Νέος τιμοκατάλογος για την γκάμα μοτοσικλετών
• Μειωμένες τιμές για τα scooters Suzuki
• Τιμές από 800 έως 2.000 ευρώ χαμηλότερες
• Μειώσεις από 18% έως 24% ανάλογα με την έκδοση

Ο νέος τιμοκατάλογος των μοτοσικλετών Suzuki περιλαμβάνει ευχάριστες εκπλήξεις, με σημαντικές μειώσεις τιμών στα scooters. Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε., τοποθετείται ακόμη πιο δυναμικά στην ελληνική αγορά και προχωρά στην υιοθέτηση χαμηλότερων τιμών για τη γκάμα των μοτοσικλετών πόλης. Έτσι πλέον, τα καλύτερα scooters της αγοράς γίνονται πιο προσιτά.

Português: Foto da Scooter Suzuki Burgman UH 200
Scooter Suzuki Burgman UH 200 (Photo credit: Wikipedia)
Στο νέο τιμοκατάλογο οι εκδόσεις των scooters της Suzuki εμφανίζονται χαμηλότερες κατά 800 έως 2.000 ευρώ! Πρόκειται για ουσιαστικές μειώσεις τιμών που αποσκοπούν στο να γίνουν οι μοτοσικλέτες πιο προσιτές σε μεγαλύτερο αγοραστικό κοινό. Ακόμα και ποσοστιαία οι αλλαγές είναι εντυπωσιακές αφού ξεκινούν από 18% στο top of the line Burgman 650 Executive και φτάνουν έως και το 24% στο Suzuki UX 150 Sixteen.

Σε αυτό το πλαίσιο, το Sixteen έχει προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €2.495, μειωμένη κατά €800. Στην δημοφιλή σειρά Burgman, οι δύο εκδόσεις των 200 κυβικών εκατοστών θα πωλούνται πλέον κατά €900 ευρώ φθηνότερα. Το Burgman 200G τιμολογείται στα €3.495 και το Burgman 200G Executive στα €3.695. Με τη σειρά του, το Suzuki AN 650A Burgman σημειώνει τη μεγαλύτερη μείωση σε απόλυτα νούμερα με νέα προτεινόμενη τιμή λιανικής τα €8.995, φθηνότερη κατά €2.000.

Ταυτόχρονα, η υπόλοιπη σειρά μοτοσικλετών και το Burgman 400 διατήρησαν τις ίδιες τιμές με την περυσινή χρονιά χωρίς να σημειώσουν καμία αύξηση. Έτσι, η γκάμα μοτοσικλετών της Suzuki, με τους τόσους ευχαριστημένους πελάτες, γίνεται ακόμα πιο προσιτή για τους νέους μοτοσικλετιστές ή και για τους παλαιότερους που επιθυμούν να αναβαθμίσουν τη σχέση τους με τους δύο τροχούς.


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...