Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Στον Όμιλο Συγγελίδη η Peugeot Ελλάδος

Οι ανακατατάξεις στις εισαγωγικές εταιρείες αυτοκινήτων στη χώρα μας συνεχίζονται, λαμβάνοντας τη μορφή του «ντόμινο».


Μετά λοιπόν τη γνωστοποίηση της εισαγωγής και διανομής των αυτοκινήτων Renault από τον Όμιλο Θεοχαράκη, ήρθε και η – επίσης αναμενόμενη – αλλαγή στην εισαγωγή και διανομή των αυτοκινήτων της Peugeot, η οποία θα λάβει χώρα πριν το τέλος του 2013. 

Μέσω δημοσίευσης σε κυριακάτικες εφημερίδες επισημοποιήθηκε το… πέρασμα της Peugeot από την Lion Hellas στον Όμιλο Συγγελίδη, ο οποίος εισήγαγε ως γνωστόν εδώ και δεκαετίες τα μοντέλα της Citroen. Έτσι οι δύο μάρκες του Ομίλου PSA θα δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα υπό κοινή «στέγη».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ομίλου PSA:

Ως μέρος της στρατηγικής για τη βελτιστοποίηση των πωλήσεων που τέθηκε σε εφαρμογή στην Ευρώπη από το 2012 και δεδομένης της κατάστασης στην ελληνική αγορά αυτοκινήτου, ο Όμιλος PSA Peugeot Citroen αποφάσισε να ενοποιήσει τις δραστηριότητες εισαγωγής και διανομής υπό έναν συνεργάτη αντί για δύο.

Έτσι, επελέγη ο Όμιλος Συγγελίδη για να αναλάβει την εισαγωγή της Peugeot στην Ελλάδα.

Ο Όμιλος Συγγελίδη εισάγει αυτοκίνητα και ανταλλακτικά της Citroen από το 1971 και έχει αποδείξει την ικανότητά του να επιτύχει μία σημαντική θέση στην ελληνική αγορά, μέσω του επαγγελματισμού και της αφοσίωσής του. Η νέα δομή θα θέσει σε εφαρμογή επίσης τις πιο αποτελεσματικές συνεργασίες για τις δύο μάρκες προς όφελος του μελλοντικού δικτύου της Peugeot και θα εστιάσει την πλήρη προσοχή της στην ικανοποίηση των πελατών της Peugeot. Η νέα εταιρεία θα τεθεί σε λειτουργία το αργότερο μέχρι το τέλος του έτους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...