Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013

Αποκάλυψη: Το SUV της Alfa με diesel και 9τάχυτο κιβώτιο

Το "πράσινο φώς" αναμένεται να δώσει τις επόμενες ημέρες το Δ.Σ. των Ιταλών για την έναρξη της εξέλιξης και της παραγωγής του SUV της Alfa Romeo


Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας οι Ιταλοί έχουν στα χέρια τους αποτελέσματα έρευνας που πραγματοποίησαν τόσο στην Ευρώπη όσο και στις ΗΠΑ, η οποία έδειξε πως ένα τέτοιο μοντέλο από την Alfa Romeo θα έχει ευρύτατη εμπορική αποδοχή.

Πρόσφατα μάλιστα, ο επικεφαλής του βρετανικού παρακλαδιού της Alfa Romeo, Ντάμιεν Ντάλι επιβεβαίωσε το σενάριο που θέλει τη μάρκα να ετοιμάζει SUV. «Θα υπάρξει τέτοιο μοντέλο στη γκάμα μας μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια», τόνισε ο Βρετανός.

Οι Ιταλοί είναι έτοιμοι να ολοκληρώσουν μία κοινή γραμμή παραγωγής για το SUV της Maserati, της Alfa Romeo, αλλά και το νέου Jeep Grand Cherokee που θα προορίζεται για την Ευρωπαϊκή αγορά.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν οτι οι Ιταλοί αναπτύσσουν και έναν νέο 2λιτρο diesel κινητήρα απόδοσης περίπου 170PS, ενώ σύντομα θα παραλάβουν και απο την εταιρεία κατασκευής κιβωτίων ταχυτήτων το νέο ημιαυτόματο των 9 σχέσεων!

Ακόμα δεν αποκλείεται να δούμε και δικίνητη έκδοση με τον 1,6lt diesel κινητήρα που "φοράει" η Lancia Delta, απόδοσης 120PS...
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...