Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου 2013

Video: Μια γρήγορη βόλτα με την 911 GT3

Τέρμα γκάζι με την εντυπωσιακή Porsche 911 GT3! Σκέφτεστε κάποιον καλύτερο τρόπο για να “ξοδέψετε” τα επόμενα τρεισήμισι λεπτά της ζωής σας;


Την είδαμε για πρώτη φορά στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης τον περασμένο Μάρτιο αλλά κάθε ματιά στα κάλλη της, κάθε επίδειξη των ικανοτήτων της, εξακολουθεί να μας συναρπάζει.

Ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπου η Porsche μας παρουσιάζει την 911 GT3 από μία διαφορετική οπτική γωνία: αυτή του επικεφαλής μηχανικού του συγκεκριμένου project, Αντρέας Πράουνινγκερ. Ο Γερμανός αναλύει… τις σκέψεις του για το τέκνο της σκληρής δουλειάς του αλλά κυρίως, τις εντυπώσεις του όταν από δημιουργός, πέρασε στο ρόλο του δοκιμαστή – πίσω δηλαδή από το τιμόνι της.

Κάτω από το καπό έχει τον 6κύλινδρο boxer 3.8 lt που μεταφέρει τα 475 άλογα στο δρόμο μέσω PDK κιβωτίου διπλού συμπλέκτη που έχει εξελιχθεί ειδικά για το συγκεκριμένο μοντέλο, βάσει της τεχνογνωσίας της μάρκας από τους αγώνες.

Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε μόλις 3.3 sec, ο κόφτης έρχεται στις 9.000 rpm και η τελική ταχύτητα της νέας 911 GT3 αγγίζει τα 313 km/h!


Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...