Δευτέρα 16 Αυγούστου 2010

Δωρεάν αντικατάσταση ηλιοροφών ΙΧ από Webasto

Το πρόγραμμα εθελούσιας δωρεάν αντικατάστασης σε συστήματα ηλιοροφών επιβατικών αυτοκινήτων με εγκατάσταση εκ των υστέρων της σειράς εσωτερικά συρομένων (attermarket) Hollandia 700 (Η700) υλοποιείται από την ιταλική εταιρεία Webasto S.Ρ.Α., σε συνεργασία με τη διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, ανακοίνωσε η Γ.Γ. Καταναλωτή. 

Με την αντικατάσταση προλαμβάνεται η σταδιακή πλήρης αποκόλληση του γυαλιού από το πλαίσιο, που μπορεί να αποβεί επικίνδυνη με το αυτοκίνητο εν κινήσει.

Βάσει των διαθέσιμων στοιχείων, τέτοια επικίνδυνα περιστατικά έχουν συμβεί σε ποσοστό 0,02% παγκοσμίως (στην Ελλάδα δεν έχει αναφερθεί κανένα), χωρίς να έχει εξακριβωθεί κάτω από ποιες συνθήκες και χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.

Σε όσους έχουν στα αυτοκίνητά τους επηρεαζόμενες ηλιοροφές της σειράς Η700 θα αποσταλεί δωρεάν ένα καινούργιο γυάλινο στοιχείο (panel) της σειράς Η700/Η600, που θα περιλαμβάνει επιπλέον σύνδεσμο μεταξύ του γυαλιού και του πλαισίου της ηλιοροφής (πληροφορίες από τους κατά τόπους προμηθευτές - εγκαταστάστες της εταιρείας Webasto).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...