Σάββατο, 30 Απριλίου 2011

Αναβάθμιση για τις Corvette Z06 και ZR1

Με μία σειρά από μικρής έκτασης βελτιώσεις η νέα Corvette καταφέρνει να γίνεται ακόμη πιο καλή τόσο στον δρόμο όσο και στη πίστα.. αναφέρουν οι ιθύνοντες της Chevrolet που πρόσφατα έδωσαν στη δημοσιότητα τα επίσημα στοιχεία για το νέο τους supercar. 
Συγκεκριμένα, οι βελτιώσεις αφορούν στις εκδόσεις ZR1 και Z06 ενώ οι υπόλοιπες Corvette έχουν αλλαγές μόνο στο εσωτερικό και στον εξοπλισμό τους. Η παραγωγή των νέων Corvette πρόκειται να ξεκινήσει στα μέσα καλοκαιριού και τα πρώτα μοντέλα να φτάνουν στην ευρωπαϊκή αγορά το φθινόπωρο.
Ιδιαίτερη μνεία γίνεται για τα ελαστικά της Michelin (Pilot Sport Cup Zero) που φορά η Z06 των 505 PS και η ΖR1 που με τη βοήθεια συστήματος υπερπλήρωσης φτάνει τους 638 PS. Με τα συγκεκριμένα ελαστικά και σε συνδυασμό με το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας PTM η πλευρική επιτάχυνση βελτιώνεται κατά 8% και φτάνει τα 1,1 g. 
Παράλληλα μικρότερη είναι και η απόσταση επιβράδυνσης κατά το φρενάρισμα. 
Η Z06 θα είναι πλέον διαθέσιμη και με την ενεργή ανάρτηση με τα μαγνητοροϊκά αμορτισέρ καθώς και με τα κεραμικά δισκόφρενα, ένα πακέτο που προέρχεται από την Z07. protothema.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...