Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

«Τσουγκρίστε αυγά, όχι αυτοκίνητα!!!»

Με αφορμή την παραδοσιακή πασχαλινή έξοδο των εκδρομέων, οι άνθρωποι του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ και του φιλανθρωπικού Σωματείου ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΤΗ ΣΠΟΝΔΥΛΙΚΗ ΣΤΗΛΗ με χιούμορ και αγάπη μας υπενθυμίζουν και μας συμβουλεύουν για όλα όσα πρέπει ή δεν πρέπει να κάνουμε, πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι μας και όταν οδηγούμε.

«Δεν θέλουμε να σας γνωρίσουμε ως ασθενείς μας», επισημαίνουν στο καλαίσθητο έντυπο που διένειμαν σε κεντρικά σημεία του Λεκανοπεδίου.

Στόχος της κοινωνικής αυτής παρέμβασης είναι η πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, την οποία, όπως επισημαίνουν, θεωρούν την καλύτερη θεραπεία!

Δυστυχώς είναι γνωστή, λίγο ή πολύ σε όλους μας, η δυσάρεστη ή και τραγική εμπειρία ανθρώπων που υπέστησαν εξαιτίας τροχαίων ατυχημάτων και χάρη στις ιατρικές και θεραπευτικές υπηρεσίες του Κέντρου Αποθεραπείας και Αποκατάστασης ΑΝΑΠΛΑΣΗ, κατάφεραν να επανενταχθούν οικογενειακά, επαγγελματικά και κοινωνικά. Ατυχήματα που μπορούν να αποφύγουν, όσοι ακολουθήσουν τις παρακάτω συμβουλές:

Πριν ξεκινήσετε:
1) Ελέγξτε την γενική κατάσταση του αυτοκινήτου σας.
2) Δέστε τις ζώνες ασφαλείας.
3) Βάλτε τα παιδιά στο πίσω κάθισμα ή στο ειδικό κάθισμα , πάντοτε με ζώνη ασφαλείας.
4) Φορέστε το κράνος σας όταν οδηγείτε δίκυκλο.

Όταν οδηγείτε:
1) Μην υπερβαίνετε τα όρια ταχύτητας.
2) Μην κάνετε επικίνδυνα προσπεράσματα.
3) Κρατάτε αποστάσεις ασφαλείας.
4) Μην καταναλώνετε οινοπνευματώδη.

Με τις ευχές για «Καλό Ταξίδι, Καλό Πάσχα και Καλή Επιστροφή», το φυλλάδιο αυτό βρίσκεται στην ιστοσελίδα της ΑΝΑΠΛΑΣΗΣ www.anaplasi-rehab.gr και μπορεί καθένας να το εκτυπώσει ή/και να το μοιράσει ηλεκτρονικά στους φίλους του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...