Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Διαθέσιμο το νέο Audi RS3 Sportback

Audi RS3 SportbackImage by Audi USA via FlickrΤο RS3 Sportback τροφοδοτείται από τον γνωστό πεντακύλινδρο τούρμπο κινητήρα των 2,5 λίτρων που χρησιμοποιείται και στο TT RS, με την ισχύ να φθάνει τους 340 ίππους και την ροπή τα 450 Nm.

Η κίνηση μεταδίδεται στους τροχούς μέσω του κιβωτίου S-Tronic 7 σχέσεων, με τα 0-100 να έρχονται σε μόλις 4,6΄΄ και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 250 χλμ./ώρα. Την ίδια στιγμή, η μέση κατανάλωση καυσίμου βρίσκεται μόλις στα 9,1 λίτρα ανά 100 χλμ., με τις εκπομπές ρύπων CO2 να είναι στα 212 γρ./χλμ.

Ο βασικός εξοπλισμός είναι υπερπλήρης, περιλαμβάνοντας από τα συστήματα ESP, EBD, ASR και το μπλοκέ διαφορικό EDS, το σύστημα quattrο με έξτρα sport ρύθμιση, sport ανάρτηση, διαφορετικής σχεδίασης προφυλακτήρες με ενσωματωμένους διαχύτες αέρα, πίσω πτέρυγα οροφής, ζάντες αλουμινίου 19΄΄, προβολείς Xenon plus με ενσωματωμένα φώτα ημέρας LED, sport καθίσματα με δέρμα Fine Nappa, σπορ τιμόνι με αλουμινένια χειριστήρια αλλαγής ταχυτήτων, διζωνικό κλιματισμό, αισθητήρες στάθμευσης και πολλά ακόμα. Λουκάς Παπαλάμπρος
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...