Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Τρία νέα SUV από την Renault

Renault Captur 2011Image by conhunter via FlickrΤον περασμένο Φεβρουάριο η γαλλική εταιρεία παρουσίασε σε πρωτότυπη μορφή το Captur, ένα ιδιαίτερο σχεδιαστικά SUV, το οποίο και θα αποτελέσει την βάση για το μελλοντικό αυτοκίνητο παραγωγής.  

Οι πληροφορίες λένε ωστόσο, ότι το νέο μοντέλο της Renault θα χρησιμοποιεί μηχανικά μέρα της Nissan και πιο συγκεκριμένα αυτά του Juke, με κινητήρες 1,6 και 1,8 λίτρου και θα λανσαριστεί στις αγορές το 2014.

Renault Captur 2011Image by conhunter via Flickr
Το δεύτερο μοντέλο που θα παρουσιάσει η Renault θα έχει μεγαλύτερες διαστάσεις και θα βασίζεται στο Qashqai, ενώ θα υπάρξει και μια ακόμα μεγαλύτερη έκδοση που θα θυμίζει το X-Trail. Το τελευταίο αναμένεται αργότερα από τα δύο πρώτα, κλείνοντας τη νέα γκάμα SUV της Renault που θα κατασκευαστούν σε συνεργασία με τη Nissan.

Τα δύο πρώτα στις βασικές εκδόσεις 1,6 λίτρου θα έχουν κίνηση στους εμπρός τροχούς και στις μεγαλύτερες (1,8 λτ.) θα διαθέτουν τετρακίνηση. Αντίθετα, το τρίτο και μεγαλύτερο μοντέλο θα τροφοδοτείται μόνο με τον κινητήρα 1,8 λίτρου και θα διαθέτει το ίδιο σύστημα τετρακίνησης με το X-Trail.
Λουκάς Παπαλάμπρος
Monopoli.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...