Τρίτη 12 Απριλίου 2011

Συλλήψεις μελών του "Δεν πληρώνω"

Τρία άτομα του κινήματος "Δεν πληρώνω" συνελήφθησαν από την αστυνομία, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τουλάχιστον 20 μελών της κίνησης, από την τροχαία Κορίνθου, για την "εισβολή" στα γραφεία του τμήματος Αυτοκινητόδρομων στο Κιάτο. Οι συλληφθέντες, μετά την απολογία τους, αφέθηκαν ελεύθεροι.


Δεκάδες μέλη του κινήματος, είχαν συγκεντρωθεί την Κυριακή (10/04), έξω από τα γραφεία και απαιτούσαν την επιστροφή των αδειών κυκλοφορίας, πινακίδων κυκλοφορίας και διπλωμάτων οδήγησης, τα οποία τους είχαν αφαιρεθεί νωρίτερα, γιατί αρνήθηκαν να πληρώσουν διόδια.
Κάποιοι από τους συγκεντρωμένους μπήκαν στο κτίριο, πήραν τα αντίτυπα των βεβαιώσεων παράβασης, τα οποία έκαψαν στο προαύλιο, και στην συνέχεια όλοι μαζί αποχώρησαν.
Η αναφορά της αστυνομίας, κάνει λόγο για τουλάχιστον 20 δράστες, εκ των οποίων συνέλαβε τους τρεις και ετοιμάζει δικογραφία για τους άλλους 17.
Σύμφωνα με μέλη του "Δεν Πληρώνω", όμως, στην εισβολή πήραν μέρος 5 άτομα.
Η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Κορινθίας σχηματίζει δικογραφία, ενώ η αστυνομία σημειώνει ότι "οι πράξεις βεβαίωσης παράβασης θα αναπαραχθούν από τα υπηρεσιακά βιβλία."
Για την υπόθεση συνελήφθησαν δύο 40χρονες κι ένας 46χρονος, ύστερα από την εφαρμογή του νόμου για τη μη πληρωμή διοδίων.
Η μία εκ των δύο συλληφθέντων αφέθηκε ελεύθερη, μετά την απολογία της και κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα υπηρεσίας, τα ξημερώματα.
Η δεύτερη συλληφθείσα και ο 46χρονος άνδρας οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κορίνθου, νωρίτερα, και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι.cosmo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...