Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Γιατί οι γυναίκες προτιμούν Rolls Royce και Lamborghini;

Retro Classic meets Barock, Schlo� LudwigsburgImage via WikipediaΑρκετά ενδιαφέροντα είναι τα αποτελέσματα έρευνας που διεξήχθη πρόσφατα στις ΗΠΑ σχετικά με τις προτιμήσεις των γυναικών αγοραστών. Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, το 2010 καταγράφηκε αυξητική τάση στις γυναίκες που επέλεξαν για αυτοκίνητό τους κάποιο supercar. Η αγαπημένη ακριβή μάρκα των γυναικών είναι η Rolls Royce, με το 9,3% των πωλήσεων της εταιρίας να οφείλεται στο ωραίο φύλλο (από 8% το 2009).

Τη μεγαλύτερη άνοδο ωστόσο είχε η Lamborghini, με αύξηση 2,2% (συνολικά το 7,4% των πωλήσεών της έγιναν σε γυναίκες). Άνοδο στις προτιμήσεις των γυναικών σημείωσε και η Ferrari με 6,4% των συνολικών πωλήσεων (έναντι 5,1% το 2009).

 A white Lamborghini Concept S in the Lamborghi...Image via Wikipedia Η έρευνα ωστόσο δεν δίνει απάντηση σχετικά με την αιτία που το 2010 προκάλεσε την αύξηση στην αναλογία πωλήσεων γυναικών-ανδρών (που φυσικά συνεπάγεται αναλογική πτώση των πωλήσεων που έγιναν σε άνδρες)… Σημειώνουμε ότι η έρευνα διεξήχθη στις Η.Π.Α., όπου δεν συνηθίζεται οι σημαντικές αγορές να γίνονται «στο όνομα» συζύγων, τέκνων κ.ά. για φορολογικούς λόγους…

Εσείς τι απάντηση δίνετε; Γιατί περισσότερες γυναίκες αγοράζουν supercars;

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...