Κυριακή 5 Μαΐου 2013

Επετειακή έκδοση για τα 1.000.000 κομμάτια του VW Scirocco

Η Volkswagen γιορτάζει το σπορ κουπέ της που έσπασε το φράγμα του 1.000.0000 αυτοκινήτων με μια σπέσιαλ έκδοσή του.

H επετειακή έκδοση Scirocco Million θα είναι διαθέσιμη προς πώληση μόνο στη Γερμανία και στην Κίνα και θα φορά μια σειρά από στοιχεία που θα την κάνουν να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Scirocco. Μεταξύ των στοιχείων αυτών περιλαμβάνονται προφυλακτήρες και μαρσπιέ R line, φιμέ πίσω φανάρια, αυτοκόλλητα «Million» στα φτερά, σκούρα φιμέ πλευρικά τζάμια πίσω και διπλή φαρδιά λωρίδα που διατρέχει κατά μήκος όλο το αυτοκίνητο.

Στην καμπίνα το Scirocco Million είναι ντυμένο με μαύρο δέρμα που κάνει αντίθεση με τις πορτοκαλί ραφές, τις πορτοκαλί διακοσμήσεις, καθώς και το πορτοκαλί «σκαλοπάτι» στο μαρσπιέ στις πόρτες.

Να θυμίσουμε ότι η πρώτη γενιά του VW Scirocco εμφανίστηκε το 1974. Επτά χρόνια αργότερα λανσαρίστηκε η δεύτερη γενιά του σπορ κουπέ της VW που έμεινε στην παραγωγή μέχρι το 1992. Μέχρι τότε 795.650 Scirocco βγήκαν από τη γραμμή παραγωγής, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η εξαφάνιση του ονόματος Scirocco μέχρι το 2008, οπότε και η VW λανσάρισε την τρίτη γενιά του. Από τότε μέχρι σήμερα άλλα 204.350 αυτοκίνητα προστέθηκαν στο στόλο των Scirocco, που οδήγησαν στο σπάσιμο του φράγματος του 1.000.000 αυτοκινήτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...