Πέμπτη 16 Μαΐου 2013

Lamborghini Egoista: Η εγωιστική Lamborghini δημιούργησε ένα μοντέλο για την ίδια [video]

Η Lamborghini Egoista ολοκληρώνει του εορτασμούς της πεντηκοστής επετείου της Lamborghini. Το πρωτότυπο της ιταλικής μάρκας αντλεί την έμπνευσή του...
από τα ελικόπτερα Apache και είναι βαμμένη με ειδική βαφή η οποία την κάνει αόρατη στα ραντάρ.


Ο βενζινοκινητήρας της προέρχεται από την Lamborghini Gallardo είναι 5.2 λίτρα V10 και αποδίδει 600 ίππους. Δυστυχώς νούμερα επιδόσεων δεν έχουν γίνει γνωστά.

Για την κατασκευή της Lamborghini Egoista έχουν χρησιμοποιηθεί υλικά όπως αλουμίνιο και carbon. Στο «πολεμικό» εσωτερικό της συναντάμε κορυφαία υλικά όπως ανθρακονήματα, αλκαντάρα και αλουμίνιο. Αξίζει να αναφέρουμε πως για να βγει ο οδηγός από το εσωτερικό της Lamborghini Egoista πρέπει να αφαιρέσει το τιμόνι και να ανοίξει το γυάλινο θόλο.

Ο σχεδιασμός της Lamborghini Egoista αποτελεί έργο του αρχισχεδιαστή του ομίλου VW, Walter de Silva ο οποίος είχε την πολύτιμη αρωγή των Allesandro Dambrosio και Stefan Sielaff υπεύθυνοι σχεδιασμού αμαξώματος και εσωτερικού, του ομίλου VW.

Σύμφωνα με τη Lamborghini η Egoista δεν θα πωληθεί σε κανέναν πελάτη της και θα παραμείνει ένα έκθεμα σε όλη της τη ζωή.
του Μιχάλη Ντιβέρη peritroxon.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...