Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Σχεδόν 500.000 Jeep ανακαλεί η Chrysler

H Chrysler ανακοίνωσε ότι ανακαλεί 469.000 Jeep Grand Cherokee των ετών... 2005-2010 και Jeep Commander των ετών 2006-2010.
Η ανάκληση του σχεδόν μισού εκατομμυρίου αυτοκινήτων αφορά σε ηλεκτρικό πρόβλημα στο κιβώτιο μεταφοράς, όπου μπορεί στα ελαττωματικά αυτοκίνητα να περνά αιφνιδιαστικά και χωρίς τη σχετική εντολή στη νεκρά. Επιπλέον μια αναφορά του Associated Press αναφέρει ότι η Chrysler «βρήκε ρωγμές στο υδραυλικό κύκλωμα που εμπλέκει και απεμπλέκει την τετρακίνηση». Το πρόβλημα εντοπίστηκε όταν ένας ιδιοκτήτης ανέφερε ότι βάζοντας εμπρός το αυτοκίνητό του με τηλεχειρισμό, εκείνο… ξεκίνησε μόνο του.

Το ελαττωματικά Jeep Grand Cherokee και Jeep Commander αριθμούν 295.000 στις ΗΠΑ, 33.000 στον Καναδά και στο Μεξικό και 141.000 σε άλλες αγορές.

2011 Jeep Grand Cherokee photographed in USA. ...
2011 Jeep Grand Cherokee photographed in USA. Category:Jeep WK (2011) Category:Silver SUVs (Photo credit: Wikipedia)
Η Chrysler αναμένεται να ξεκινήσει την ειδοποίηση των ενδιαφερόμενων ιδιοκτητών τον Ιούνιο, οπότε και θα μπορούν να επισκευάσουν τα αυτοκίνητά τους στους επίσημους επισκευαστές. Η επισκευή αυτή σύμφωνα με την ανακοίνωση της Chrysler θα γίνει χωρίς την οικονομική επιβάρυνση του ιδιοκτήτη.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε αν τα ελαττωματικά Jeep Grand Cherokee και Jeep Commander αφορούν και αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...