Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Η Suzuki, πάντα δίπλα σας

Πιστή στο πλευρό αυτών που την εμπιστεύτηκαν, η Suzuki κάνει ακόμα πιο ελκυστικές της συνθήκες συμβίωσης με τα μοντέλα της. Προσφέρει έτσι όλα τα απαραίτητα ώστε ο ιδιοκτήτης να έχει στο νου του μονάχα την απόλαυση της οδήγησης ενός Suzuki.

Η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. δίνει τώρα τη δυνατότητα δωρεάν ανανέωσης της οδικής βοήθειας Suzuki Assistance για όλα τα μοντέλα της εταιρείας, ανεξαρτήτως έτους πρώτης κυκλοφορίας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο κάτοχος είναι να επικοινωνήσει με έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή Suzuki και να πραγματοποιήσει ένα service. Αυτομάτως θα αποκτήσει το δικαίωμα δωρεάν για ένα έτος στις υπηρεσίες Suzuki Assistance.

Το πρόγραμμα οδικής βοήθειας Suzuki Assistance περιλαμβάνει: Επί τόπου επισκευή από το κινητό συνεργείο μας σε περίπτωση που είναι δυνατό και αν παραστεί ανάγκη, ρυμούλκηση του οχήματος σε προορισμό της επιλογής σας, έξοδα διανυκτέρευσης, μεταφορά στον τόπο μόνιμης κατοικίας, έξοδα μεταφοράς και επαναπατρισμού του οχήματος σε περίπτωση που βρίσκεστε στο εξωτερικό. Σε συγκεκριμένες περιπτώσεις μάλιστα περιλαμβάνει και όχημα αντικατάστασης.

Παράλληλα, κάθε νέος κάτοχος Suzuki, εκτός από τα 3 έτη εργοστασιακής εγγύησης, μπορεί να απολαμβάνει χωρίς επιπλέον χρέωση, 2ετή επέκταση εγγύησης. Έτσι οι ιδιοκτήτες νέων Suzuki εξασφαλίζονται από συνολικά 5 έτη γραπτής εγγύησης. Ταυτόχρονα, οι κάτοχοι Suzuki που αγόρασαν το αυτοκίνητό τους μέσα στην προηγούμενη τριετία έχουν τη δυνατότητα επέκτασης της εγγύησής τους κατά 2 έτη με πολύ χαμηλό κόστος.

Στο πλαίσιο των ανωτέρω προσφορών, η Σφακιανάκης Α.Ε.Β.Ε. αποδεικνύει έμπρακτα την προσήλωσή της στην παροχή υπηρεσιών προστιθέμενης αξίας στους πελάτες της, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εξαιρετική απόδοση της Suzuki στο After Sales Service.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Στείλτε μας τα σχόλια σας, θα δημοσιευτούν αν δεν είναι συκοφαντικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...